Noiet no sliedēm...

11:08

Nu tad oficiāli. Esmu beigta un pagalam. Plaušās trīceklis, temperatūra 38,5 , kāsēju kā veca lokomotīve. Es mēdzu saslimt reizi gadā. Sevišķi, ja pirms tam intensīvi nācies iekļaut darbus kādos pašai sev noliktos termiņos. Tiklīdz darbi nodoti, tā ķermenis ņem un sabrūk. Arī bērni nebeidz klepot par spīti antibiotiku trešajai dienai...

Vienvārdsakot - mēģinu veseļoties un ļoti ceru, ka tas nav kāds plaušu karsonis! Pa ilgiem laikiem dienu pavadīšu gultā, Lato Lapsas un viņa Korejas piedzīvojumu sabiedrībā (un es runāju par grāmatu, protams)...



Un tad...un tad ...darbos ar dubultu sparu!

You Might Also Like

11 comments

  1. oi, veselību un izturību jums visiem

    AtbildētDzēst
  2. Veseļojaties un netrako, ja gadījumā ir plaušu karsonis, tad ''ātrumu vislabāk nomest uz minimālu''!
    Bet- cerams gan, ka nav! :)

    AtbildētDzēst
  3. Veseļojaties! Un atpūties kārtīgi! ;)

    AtbildētDzēst
  4. Lai ātrāk atgriežas veselība! bet tiešām nevajag ar dubultu sparu darbos-redzi pati, ka organisms protestē...

    AtbildētDzēst
  5. Cerams ka plaušu karsonis tas nav, jo tad tu pat bloga ierakstu ierakstīt nevarētu. Visas ligas pāriet! Lai pāriet drīz!

    AtbildētDzēst
  6. Join the club!.. Veselojies! Man arii- reti, bet, kad ir , tad ir Slimiiba... Shogad- Strutainaa Angiina...un karstas teejas tikai dara ljaunu.. VESELOJIES, Lainiit !!!!!!!!!!!!!!!

    AtbildētDzēst
  7. starp-citu,bērniem-ļoti-labs-pretklepus-līdzeklis-ir-krūtis-un-muguru-plaušu-rajonā-nosmērēt-ar-medu-un-pa-virsu-uzlikt-kāpostu-lapu,un-pēdiņas-ar-medu-nosmērēt,un-tādiem-iet-gulēt-vakarā.2reizes-un-klepus-nav.pārbaudīts-pat-ļoti-klepojošās-situācijās:)veseļojaties

    AtbildētDzēst
  8. Turies, turies, turies! Ai, kā gribētos domāt, ka Tu esi absolūtā supersieviete, ko temperatūras neskar. Bet esi jau. Kaites ir pārejošas.
    (Mani drusku mierina Tavs agrākais ieraksts, kur Tu raksti, ka jums ir ļoti sauss gaiss un tāpēc bērni slimo, jo man ir šausmīgi mitrs gaiss, un bērni slimo. Tad nu vismaz varu sevi mierināt, ka nav uz karstām pēdām jāpārvācas uz sausāku māju, jo tas var arī neatrisināt problēmu. Sēžu jau no pieciem augšā, vārot tējas un gaidot, kad atdzisīs, jo klepo vienā iestiepienā.)

    AtbildētDzēst
  9. Njaaa, pazīstama situācija. Kad bērni saslimst, tad mammas jūtas bezpalīdzīgas, bet tad, kad sasimst pašas, tad ir vēl trakāk. Mums abām līdzīgas situācijas. Ārstējot meitas pamanījos pati saslimt tā, ka klepus lēkmes gadienā jāskrien uz bakus istabu, lai naktī nepamodinātu pārējos mazos slimniekus. Ticēsim, ka domām ir lielāks spēks kā antibiotikām un viss izdosies! Turamies!

    AtbildētDzēst
  10. No sirds sūtu veiksmītes un veseļošanās vēlējumus, turaties!!! Lai skaisti svētki jūsmājās!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!