Par piemiņu no Latvijas.

01:01

Atcerieties pirms kāda laika šuvu sentimentāli patriotisku kubu Emīlam?
Nezinu, vai saistībā ar ne tik senajām Latvijas svinībām, vai vienkārši tāpēc, ka tagad dzīvojam tādos laikos - patriotiskā nots Zaubes mežiņa darbnīcā turpinās! Šoreiz stāsts par mazo Samantu, kura dzīvo Apvienotajā Karalistē. Arī pie viņas pavisam drīz dosies gabaliņš Latvijas!





Un, kamēr aiz loga nav nedz saules, nedz sniega, vien pagalam ieildzis veļu laiks, tikmēr pilnīgi viss manā mājā un ar manu kameru, un manām prasmēm šķiet nefotogēnisks. Tāpēc arvien biežāk ir dienas, kad fotoaparāts vispār netiek kustināts.
 

Gaidu iedvesmu...

You Might Also Like

6 comments

  1. sociālajos ziņu tīmekļos - stāsta, ka Tev pagalmā noteikti ir sniegs:)

    AtbildētDzēst
  2. Tev ir ļoti laba un apbrīnojama izdoma! Prieks skatīties!

    AtbildētDzēst
  3. Man ļoti patīk tas stārķis!! :)

    Bet vai tiešām visas tās pogas ir "bērnu drošas"??

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, meitenes!

    Kiki - ha - pie vella tos soc.tīm-ļus! Nava man sniega!

    Ieva Līne - nekas, nekad nav 100% bērnu drošs, ja skatāmies pa lielam.
    Taču, spriežot pēc tā, ka rotaļlietas ar uzšūtām pogām mūsmājās droši dzīvo jau 3-4 gadus, tad izdaru savus secinājumus.

    Mans uzdevums ir pogas stipri piešūt, mammas uzdevums - izvērtēt vai viņas bērns ir pietiekami spējīgs kādā viņam zināmā veidā šīs poģeles dabūt nost.

    Bet, kā jau teicu - es spriežu pēc saviem bērniem un savas pieredzes.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!