SA-sodīts.

20:42

Un tur nu es biju. Pieplakusi pie apmales, drusku mierīga, drusku dusmīga, drusku trīcošu sirdi, jo taksis Upes ielā gaidīja jau 10 minūtes. Pa kreisi no manis VEF Kultūras pils, pa labi - Elkors un lētkaruseļi. Un ja kāds kādreiz ir aizdomājies par to, kā īsti izpaužas  "walk of shame", tad varētu būt, ka tieši tā kā man tobrīd. Tikai walk-a vietā man bija sitting-s. Tāds pamatīgs ~20 minūtes ilgs, ziņkārīgu skatienu pavadīts sēdējiens automašīnā Rīgas centra pievārtē. Ui, vai es jau minēju, ka pāris metrus aiz manis "sēdēja" vēl viens auto? Balts ar tumšām strīpām un mirgojošām bākugunīm?



Un es neiebildu it ne maz par man piespriesto minimālo 40 LVL naudassodu par braukšanu "bez skates", jo izdzirdot ruporu sev aiz muguras no tiesas nodomāju, ka esmu ko noziegusies, braucot pāri tramvaja sliedēm! :D

Un tā - otrreiz mūžā mani bija apturējusi policija un šoreiz šis pasākums man vainagojās ar naudassodu precīzi viena mēneša līzingmaksājuma par fotoaparātu apmērā. Un tagad es zinu, ka policisti raksta ļoti lēnu. Divdesmit lēnas, mokošas minūtes.Un bākugunis acīmredzot "nenosēdina" akumulatoru, jo tās mirgojas tieši tikpat ilgi.

Bet kaut kā man izdevās gan sarunāt nemaksāt taksim par gaidīšanu, gan paspēt laikā uz pasākumu, kuram gatavojos.

Šis atgadījums, ja kas, notika 24-tajā oktobrī, kad devos uz Rīgu uz Klaudijas Hēlas nodarbību "Par mazuļa attīstību pirmajā dzīves gadā". Bet par to laikam tad nākamreiz!


You Might Also Like

5 comments

  1. Viss ir labs, kas labi beidzas! Vismaz ar taxi visu sarunāji, kā nākas un uz pasākumu paspēji. ;) Un vēl - man nez kāpēc jau ir nojauta, par ko būs nākamreiz. Cerams, ka pareiza! :))

    AtbildētDzēst
  2. Tu jau saproti, ka par šito nevaru nesmieties, bet kaunēties TUR NAV par ko:)))) neviens i nelūr uz Tevi(lūrētu, ja tu sēdētu kaut kādā Lexusā) bet citādi skatās un domā "ak vai par ko gan šo tā?" :)))

    AtbildētDzēst
  3. Ja tas kaut kā mierina, tad - par braukšanu bez OCTAs minimālais sods ir Ls 60 ... Uzzināju to caur tādu pašu pieredzi, pagājušo Ziemassvētku pašā, pašā priekšvakarā, nudien briesmīga sajūta, pat labprāt to neatcerētos, bet tik ļoti bija pierasts, ka apdrošināšanas brokeris piezvana, kad polise iet uz beigām ... :) Pēc apraksta izskatās, ka viņi jau no aizmugures Tevi ir čekojuši, pirms apstādināja.

    AtbildētDzēst
  4. Vaaaiiii, mazaa... Katram gadaas. Tas arii kko maaca. Viss tach super- visi dziivi, pasaakums apmekleets, taksis saprotoshs! Tutto bene! :)

    AtbildētDzēst
  5. O! Kā nu tev bez piedzīvojumiem!
    Mums apmēram pirms gada šitais joks sanāca ar OCTA, un bija vēl jautrāk - nepilnu stundu pēc iepriekšējās OCTAs derīguma beigām un apmēram km pirms mājām

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!