Un atkal uz sliedēm!

23:00

Nu vēl jau trausli un prātīgi, bet , tpu,tpu,tpu, saucu slimību par pārskrējušu. Tik tas kaitinošais klepus. Bet esmu nolēmusi vilkt laukā visus vecmāmiņu arsenāla ieročus un apcirst klepum ragus pāris dienu laikā! Un lai tur vai plīst - ballītei par godu maniem 30 gadiem, kaut nedēļu vēlāk, bet jānotiek!

Ar vienu roku atkal esmu darbos. Pagaidām vairāk virtuālajos, jo darbistabā materiālu pieplūduma dēļ prasās pēc pamatīgas ģenerālkārtošanas. Taču vienu zinu noteikti - esmu uz Ziemassvētku nots pat bez sniega! Bet, tā kā drīzumā sola arī aukstāku laiku, tad ceru iedvesma tālu nebūs jāmeklē!

Labākā no ziņām pēdējā laikā - man draudzene Eurostar-a ir vesela! Aizvedu pie onkuļa Cēsīs un tas par 15LVL ( ja jautāsiet, tad tāmēta tiku drusku pēc deguna :), bet es neiebildu, jo tā tik un tā ir summa, ko esmu gatava maksāt par uzticamu draudzeni) tika galā gan ar kaut kādiem ieplīsušiem pusmēnestiņiem, gan blīvēm, utt. Tehniskās detaļas palikušas man neizprotamo lietu sarakstā, vienīgais, ko atceros skaidri ir tas, ka arī spuldzīti izpalīdzīgais onkulis nomainīja. :)

Un esmu sasparojusies arī ritmiskai bloga rakstīšanai! Mani pārņēmusi rosīšanās iedvesma! Ir doma, ka kopā ar jums decembra sākumā vienu nedēļu veltīšu tam, lai katru dienu jums dāvātu pa idejai dāvanu pagatavošanai! Ir vēl arī citi nodomi. Bet par tiem vēlāk. P.S. Vai Pie Ineses šogad notiks Ziemassvētku dāvanu maiņas pasākums? ;)



You Might Also Like

3 comments

  1. "Onkul - atlaidīte.. pret reklāmiņu?" Bet prieks, ka veselība prātā & ķermenī atgriežas...

    AtbildētDzēst
  2. Prieks dzirdēt, ka tev ir labāk! Lai enerģija neapsīkst! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!