Vakariņot Latvijai.

18:59

Drusku šaustu sevi par to, ka kopā ar mazajiem nedz gatavojām Latvijas karogu, nedz svečturīšus...
 Plāni bija lielāki par varēšanu. Nemāku pierast pie nespējnieka lomas. Joprojām ķepurojos laukā no slimības, tāpēc vakar ne tradicionālo salūtu apmeklējām, ne kā citādi ballējāmies, taču sasēdām pie skaisti klāta vakariņu galda, lai parunātos par to, kas kuram ir Latvija un kā radies tās karogs, kā skan Latvijas himna un kas skaists šajā valstī.








Lūk tā - par spīti lazaretes gaisotnei Zaubes mežiņa namiņā, tomēr spējām mobilizēties vienām uzpucētām vakariņām! :) Lai skaisti arī jūsmājās un veselību visiem, kam tā šobrīd pieklibo!

Daudz laimes, Māmulīt Latvija!  

You Might Also Like

5 comments

  1. un kāpēc ne...var taču arī tā klusām ģimenes lokā, jo Latvija ir arī jūsu mājās! veseļojaties!

    AtbildētDzēst
  2. Laine, no sirds sveicu Tevi Jaunajā gadā!!! Lai tad dzīvojas pa smuko!!!
    Un teikšu godīgi - ģimenes lokā svinēt Latvijas dzimšanas dienu ir viens no skaistākajiem veidiem... mēs "izrāvāmies" no mājām - izbaudījām tos pūļus, to milzīgo dažādo cilvēku daudzumu, izgrūstījāmies un izstumdījāmies, kamēr tikām līdz Mildai, līdz krastmalai un vēlāk atpakaļ... salūts bija ļoti skaists, tomēr to kopības, Latvijas svētku sajūtu īsti nenoķēŗām, pārāk daudz tomēr tai Rīgā ir svešā valodā runājošu ļaužu (kā mani bērni saka), nav tā latviskuma tur...bet varbūt arī šīs sajūtas tādēļ, ka mēs jau šos svētkus sirdī nosvinējām 7.novembrī, Nesot Gaismu..

    AtbildētDzēst
  3. Veseļojieties!
    Un svētku galds jums tiešām foršs - man patīk tas galdauts un galvenais ēdiens tiks iekļauts arī mana ēdienkarte tuvākaja laikā. Paldies par iedvesmu!

    AtbildētDzēst
  4. Tieši mani vērojumi pagājušajā gadā, Vivita! Pūlis, stress, citādi run(dom)ājošie... Mājās tā Latvijas sajūta izdodas tik intīma un dziļa. Klusa un latviska... Pietrūkst jau to ugunspuķu, bet, ja vasarā apmeklē Ventspils svētkus, tad gada salūtu limits tiek piepildīts godam! :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!