Mana jaunā mīļākā lieta!

00:54

 Pēdējos mēnešos es darbojos robota režīmā: miedziņš- tikai prātā nesajukšanas deva, ēdiens - kas pa rokai un kas vēl nav sakaltis, plāni - neviena galvā, visi uz lapiņām un pēctam vēl uz lapiņām, kurās atgādināts, kurās lapiņās skatīties.
Mazie jau no pirmdienas atkal uzsāka bērnudārza gaitas, tāpēc vismaz vakarstundās nu ir laiks savākt dienas domu bardaku. Citādi bijām pasākuši iet gulēt ap vieniem, celties ap 11.00... Un tad sanāca, ka pēc brokastīm jau pēcpusdiena...

Bet nu, nočiepjot pusstundiņu vakara darbiem, gribu padalīties lielos priekos! Mani mīļie Ērgļu draugi man uz tiem apaļajiem-aizgājušajiem Trīsdesmit uzdāvināja ģitāru! Paldies, paldies, paldies! Mārcis man pārmeta, ka es neprotot dabīgi priecāties un allaž izbojājot momentus ar ciniskiem jokiem, bet, Mārci - vai tu labāk gribēji redzēt, kā es no laimes sāku raudāt??? Jo daudz netrūka!!! :)

Un tā - Mammas Rokas nu arī spēlē mūzikas instrumentus! Katru dienu, spītējot laika trūkumam, es tomēr atlicinu pusstundiņu klavierēm un vēl vienu ģitārai! Vienkārši tāpat - jo nagi niez! :D
Un es ļoti ceru, ka ģitāra un klavieres ir kārtējie instrumenti, kuri, līdzīgi kā pirms vairākiem gadiem šujmašīna, man atvērs durvis uz jaunu pasauli!

Un pateicoties Niklāvam = pāris kadru ko pievienot šim ierakstam! :)





You Might Also Like

9 comments

  1. Ģitāra ir viena aizraujoša lieta :) Veiksmes akordu apguvē ;)

    AtbildētDzēst
  2. Brīnišķīgi! Es kādreiz pratu spēlēt un tieši šogad domāju, vai nu jau varētu sev pašai atļauties nopirkt ģitāru un atvēlēt tai laiku. Pašmācībā apgūt ģitāru ir viegli, viss atkarīgs no ieguldītā laika, bet par klavierēm gan - visu cieņu! Man ir priekšstats, ka tas ir kaut kas, ko sāk mācīties septiņos gados un desmit gadus dara diendienā. Atspēko šo priekšstatu!

    AtbildētDzēst
  3. he, hēee, kā es tevi saprotu! Man pērnajos ziemīšos ar atnesa sen grībēto ģitātu! Tagad gan ģitāru klēpī ir izkonkurējis zīainis, bet nekas, nekas, es jau esmu atradusi tīmeklī labu labās stundas. Mācīšos noteikti :)
    Lai veicas !
    Man vislabāk patika šis skolotājs
    http://www.guitarlessons.com/guitar-lessons/beginner-guitar-quick-start-series/g-and-d-major-guitar-chords/

    AtbildētDzēst
  4. Diāna, nav tik traki ar tām klavierēm. Katrā ziņā mūzikas skola no 7 gadu vecuma neko negarantē. Saku pēc pieredzes ;). Viss atkarīgs no attieksmes un ieguldītā darba :). Visu cieņu!

    AtbildētDzēst
  5. Super,super!Malacīte!

    Arī es apgūstu ģitārspēli pašmācības ceļā.Rudenī gāju pie skolotājas,tomēr neplānotu iemeslu dēļ šīs mācības tika atcēltas līdz pavasarim.Tādēļ šobrīd mēģinu trinkšķināt pati!
    Klau,Tev ir kādi muzikāli pamati jau,vai visu pati? Es domāju -internets,skolotājs...?

    Tad,lai uz izdošanos -Tev un man!:)))

    AtbildētDzēst
  6. Čau, mīļās!

    nu man ar mūziku ir tā, ka 2 gadus mācījos vijoli spēlēt, 2 klavieres, pat klarneti sāku! :D

    Tāpēc pamati klavierēm man ir - zinu pirkstu secību, kādu gammiņu varu uzraut, bet kas attioecas uz solfedžo - lūk ar to laikam janvāra vidū arī sākšu. Jo nav ja forši sākt lasīt grāmatu, ja nemāki burtus. Bet nu - īstenībā dažas dziesmeles jau pa šo laiku do mažorā esmu apguvusi - Twinkle, twinkle, Pūt vējiņi, Oh, comwe all ya faithful, utt. :) Gatavojos Z-svētkiem, tāteikt. :D Lai nav rīmes jāskaita, bet vecīšam varu uzspēlēt :)

    Bet ir robi pārējo mažoru un minoru zināšanās. Un, līdzīgi kā ar šūšanu - var jau mācīties pašmācības ceļā, bet jāsaka, ka ar skolotāju viss ir daudz ātrāk un efektīvāk. :)

    Ģitāra man vispār ir baigais jaunums! :) Zinu tikai to, ka tā skan fantastiski un es jau vizualizēju sevi pēc gadiem 3 kopā ar jums kādā blogballē uzraujot kādu meldiņu! :)

    Mācāmies, mīļās! Un forši , ka dalāties ar linkiem!

    Es atkal uzskrēju šādam onkulim, kurš man liekas sakarīgs:

    http://www.youtube.com/watch?v=NN7wWN4SAI4&NR=1&feature=endscreen

    AtbildētDzēst
  7. Cik brīnišķa ziņa!!!! Tad nu nākamajā blogballē mūsu ansambelim būs lielisks papildinājums!!!Lai veicas!

    AtbildētDzēst
  8. Lai veicas ar ģitārspēles apgūšanu! Es
    ar visām n-tajām ģitārām mājās+klavierēm, nekādi nevaru laiku atlicināt laiku šīm jaukajām nodarbēm...bet nu Tu iedvesmo uz pirkstu un ausu vingrināšanu! Paldies!

    AtbildētDzēst
  9. Lasot tavu ierakstu, iedomājos, kā jūs Ziemassvētku vakarā jauki muzicēsiet un dziedāsiet!
    Tavus muklukus uz mirkli šorīt redzeju 900 sekundēs reportāžā no Alfas par ziedot.lv veikaliņu. Māmiņa no Vidzemes šuj trikotāžas zābaciņus, un smukā Mammas roku šiltīte arī bija izlasāma. Jauki!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!