Pirms gadu mijas...

00:50

...stāsts par kādu citu miju! Par to, kurā rūķi, neskatoties uz svētku aizņemtību, Pasaules galu un citiem aktuāliem gada nogales pasākumiem, atrada laiku, lai viens otru apdāvinātu!

Ar nepacietību gaidu, kad Inese uztaisīs šī pasākuma virtuālu kopsavilkumu, bet tikmēr par to, kas atceļoja UZ un aizceļoja NO Zaubes mežiņā svētku karstumā!

NO Zaubes mežiņa Mammas Rokām uz kaislīgas rokdarbnieces Žē mājām devās četras Egļu sirdis, maiss ar radošajā saimniecībā noderīgiem atribūtiem, Kristīnes Jakadelas karikatūrpastkarte ar maniem laba vēlējumiem un Mammas Roku Ziemassvētku virtenes. Pieļauju, ka pasta darbalaiku dēļ paciņa nonāca galā tikai pēc Ziemassvētkiem... Par laimi šie Baltie svētki ir katru gadu, tāpēc ceru, ka Žē priecāsies par savu dāvanu tik un tā!



Bet UZ Zaubes piesnigušo mežiņu atposās džutas maišelis ar pasakaini smaržīgu raudeni, maziņu talismaniņu breloka veidā ( pieļauju, ka šāds breloks var piesaukt ļoti patīkamas pārmaiņas dzīvē! - dzīvosim-redzēsim!) un brošiņu, kuru visticamāk tiešām gatavojuši rūķi, jo vai gan cilvēka rokas varētu būt tik pacietīgas, lai uzpērļotu ko tik smalku! Paldies, mīļā Agita!




Ar lielu nepacietību gaidu jauno gadu! Esmu pasakaini atpūtusies, izgulējusies un piedzīvojusi pašus priecīgākos Ziemassvētkus savā mūžā! Noteikti ļaušu iemest jums aci pēdējo nedēļu notikumos Zaubes mežiņā, bet pagaidām vēl izmantošu iespēju atpūsties! Uzkrājiet radošo spēku un enerģiju arī jūs!
Tiekamies 2013-tajā!

You Might Also Like

2 comments

  1. kāds prieks vērot dāvanu birumu gan no, gan uz :)))
    Atskaitīte noteikti būs, tik ne ātrāk kā uz janvāra vidu - bilance tomēr ir nopietna padarīšana :)

    AtbildētDzēst
  2. Sveki :)
    Sekoju Juusu blogam kaadu pusotru gadu un tas ir devis man iedvesmu ari izveidot savu mazo pasauliiti, priecashos ja kaadreiz apciemosiet mani :)
    www.http://kikicreationss.blogspot.ie/

    Prieciigus sveetkus no Smaragzaljaas Zemes
    Kiki

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!