Squidgy.

09:45

Un viens ātrais ierakts ne par Ziemassvētku un pat ne par Ziemas tēmu! :)

Es pieļauju, ka neviena Blogzemes rokdarbniece tagad nezinās par ko runāju. :) Vismaz es nezināju, kamēr kāda 13 gadīga jaunkundze man nepalūdza uz dzimšanas dienu uzšūt Squidgy. 

Un tā lūk  - mēs piedzemdējam meitiņas, pucējam viņas rozā drēbītēs, liekam matos ciku cakiņas, dziedam "aijā žūžū" un "lelles jaku", bet viņas izaug, nokrāso melnus nagus, matus, spēlē spēlītes i-phone un fano par hardcore mūziku. :D:D:D

Un tiem, kas par šādu mūziku nefano, noteikti būs svešs Kalifornijas metalcore mūzikas apvienības "Of Mice and Men`s" nosaukums. Kur nu vēl stāsts par viņu rotaļlietu Squidgy! :)

"A pink octopus with colorful tentacles with beady eyes
 who was won at Claw Machine game
 by the band Of Mice & Men. 
Squidgy is now lost
 but we're hoping he will be running for president
 and not in the hands of Zooey Deschanel. 
Long Live Squidgy.
Squidgy Squidgy Squidgy, la la la la la. Squidgy we love you so." 




You Might Also Like

5 comments

  1. ar vārdu sakot-mīļš astoņkājītis! jauks!

    AtbildētDzēst
  2. no mana skatu punkta - "mēs piedzemdējam meitas, audzinam viņām krāsu gaumi un dažādību, ģērbjam glīti, dažādi, oriģināli un gaumīgi, bet viņas vienā dienā ar zobiem un nagiem ieķeras bezgaumīgajā rozā un grib kleitas tikai kuplas un līdz zemei, kā princesēm..."
    jak.. ceru ne uz ilgu laiku. n cerams manai patik labs roks nevis ejošais pops. da kaut vai hardkors n melni nagi!!

    AtbildētDzēst
  3. Jap - Emīlijai tieši šāds "... bet viņas vienā dienā ar zobiem un nagiem ieķeras bezgaumīgajā rozā un grib kleitas tikai kuplas un līdz zemei, kā princesēm..."! :D Sākumā es drusku samulsu, jo tiešām gribēju, lai viņa aug brīva no komersrozā! Bet tagad- - pat līdzi padziedu, ja vajag un ja, galvenais, bērnam no tā prieks! :D Gaume, lai cik ļoti mēs gribētu uzskatīt to par mūsu radītu, tomēr bērnam laikam veidojas pamazām un PAŠAM.

    Un par mūziku - manuprāt tā lieliski atspoguļo, kas katram notiek dvēselītē, kas aktuāls un kā pasauli uztver...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!