Brīvdienu simfonija.

18:36

Ciemos. Pie trim puišiem. 
Suns, kas spēlējas. Lego kluču segas kalns. Strīdi līdz asinīm, personību sadursme un pārāk daudz cilvēku 4 istabās. Plāno pankūku dubultais uznāciens. 
Mammu sarunas līdz četriem rītā. "Eat Pray Love" trešo reizi skatīties ir garlaicīgi. Un ievērojas Holivudas kino klišejas. 
Man tagad ir jauna puķe! Paldies Nemo! 











Pagājušo nedēļu izmantoju datordarbiem. Nu laiks šūšanai. Pie darba!

You Might Also Like

6 comments

  1. Aizraujoši! Ko jūs lejat uz tām pankūkām, kas ir tas dzeltenais?
    Un vai tiešām Niks jau ir gatavs Monopolam? Es visu laiku skopojos, domājot, ka manējie vēl nespēs ērti operēt ar tik lieliem skaitļiem, bet varbūt sen bija laiks? (Varbūt skaitļi ir mainījušies, atceros, ka manam bērnības monopolam tiešām vajadzēja zināmu matemātisku sagatavotību.)

    AtbildētDzēst
  2. Mani arii saintrigjeeja tas dzeltenais pankuukziekjis. Kas tas ir? Vai kaut kaads "kastardinsh"? Suns, kas speeleejas ir zelta veerts!

    AtbildētDzēst
  3. ha, hā! Tas dzeltenais ir neizdevusies karamele! :D
    Bet sanāca piena gotiņa, kas otrā rītā bija sacietējusi!

    AtbildētDzēst
  4. Diāna - Tas Monopols ilga kādas 10 minūtes. 8 gadīgais mācēja skaitīt naudas, bet likās, ka spēles fīču tās oriģināliecerē tā īsti vēl netver. Bet Niklāvs mācēja tikai mest kauliņu un attiecīgi paiet tik lauciņus uz priekšu cik nepieciešams. :)

    AtbildētDzēst
  5. He, paldies par atbildi. Man jau bija tāda nojauta. Nu man ir miers, ka nesteigšos pirkt savējiem.
    Pārsteidzoši dzeltena konča! Izskatās ļoti garšīga.

    AtbildētDzēst
  6. Labi, ka palasīju arī komentārus :D Uzreiz tiku pie atbildēm, kas radās lasot rakstu ;) I par dzelteno pankūkzieķi (domāju, vai tiešām smērējat virsū gogelmogeli? Nu to senseno laiku saldo ēdienu - olas dzeltenums + cukurs)
    I par monopolu :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!