Roooozā brunču apdeits.

12:39

Un es jau tikai gribēju iedvesmot - sak` - pamēģiniet uzpucēties un jutīsiet darbam smeķi! Bet nē - ne jums fantāzijas, ne īsti vajadzības pucēties - tik bildi ar mani rozā svārkos padavaj! :D:D:D:D

Nu tad - spešelī fōr jū - uzpucējos atkal vakar tajos rozbrunčos un lūk jums bilžu apdeits!


P.S. Liels spoguļattēls nozīmē to, ka esmu Jelgavā. Ar abiem mazajiem zvērēniem. Vakar izvicoju humpalbodes, sapirkos drēbes Niklāvam un pāris smukas lietiņas mājām; Izlaidu bērnus pastaigā, lai saēdas pilsētas sniegu un saskrāpē bikses uz smilšu kalniņiem...  Bet parkā bija nudien patīkamas sniega kupenas. Mūsu sniega enģeļi redzami pretī "Hercogam". Un, runājot par bērniem draudzīgām vietām - 

mīļās Jelgavas māmiņas! Sakiet, kur Jelgavā būtu forši aiziet ar mazajiem ziemā? Kalniņi/ rotaļu istabas/parki/ rotaļu laukumi? Priecāšos par jebkuru atbildi!

You Might Also Like

15 comments

  1. Rozā brunči nudien bija pelnījuši tapt atrādīti :)
    cmuki!

    AtbildētDzēst
  2. No Jelgavas neko daudz nezinu, bet varu ieteikt aiziet uz Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torni. Moderna un aizraujoša vēstures ekspozīcija, un no skatu laukuma visa pilsēta pie kājām. Var izmēģināt spēles un klejot "tačskrīnos", mazajiem noteikti arī patiks! Mēs tur bijām savā pēdējā 2012. gada ekskursijā un par to manā blogā būs nākamais ieraksts.

    AtbildētDzēst
  3. attiecīgi..Turpmāk staigāt Tikai svārkos:) Bez jokiem!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, Baiba! Vakar nogājām pa jauno gājēju gaisa tiltu un attapāmies tieši pie šī torņa, taču iekšā negājām - likās, ka būs problemātiski ar visu to šaļļu un kombinezonu lietu un tā... Bet tas ir mūsu pavasara darbu sarakstā.

    Kiki, Vi - tiklīdz klimats ļaus novilkt mēteļus, tā brunči ieraudzīs dienasgaismu - promise! :)

    AtbildētDzēst
  5. ir Bērnu izklaides māja Bossiks http://www.bossiks.lv/
    maniem bērniemur patika :)

    AtbildētDzēst
  6. Nu arī mana ziņkāre apmierināta! Svārki un to nēsātājapa smuko! Par Jelgavu un tās piedāvātajām izklaidēm neko nezinu, pardon!

    AtbildētDzēst
  7. Eh, paldies! Aš jāsarkst! :D

    Zuci - Bosikā bijām. Ir jau o.k. tikai iestādījumam manāmi prasās rotaļrīku higiēniskā apdeita un vēl n-tās novirzes drošības jautājumos novēroju. Ā un vēl veci salāti kafejnīcā. Un paceltās cenas suliņām un ūdenim tajā pašā kafejnīcā - brrr, cik nedraudzīgi... Turklāt kā riebīgs punkts uz i bija pirmā stāva vecāku maku kaps - atrakcijas par žetoniem.
    Tāpēc - Bossikam par funkciju 8 balles, bet par izpildījumu kādas 4 līdz 5 tikai...

    Un patiesībā - pavasarī ņemsim ar mazajiem Jelgavu cauri tā pamatīgāk - kur būt? Ko darīt? Kur ēst? Kur droši un kvalitatīvi ar mazajiem atpūsties. Un visu datēsim blogā. Pilnīgi subjektīvi. Tieši tā kā jutīsimies. Ja mums liksies, ka jaunuzbūvētajam gaisa tiltam margu spraugas pa platu un ir nedrošas, tad tā arī teiksim. :) Ja mums liksies, ka kādā kafejnīcā ir nereāli forši viesmīļi un interesantas izklaides mazajiem, tad arī par to runāsim! Esam noskaņoti iepazīt pilsētu no a-z!

    AtbildētDzēst
  8. Mani bērni šoziem Jelgavā iemēģināja boulingu (Zemgales(bērniem nebija apavu, jo bērnu apavai esot tikai 2 pārīši no katra, labāk drošības pēc ņemt līdzi savus maiņas apavus) un Tonuss, Tonusā nebiju, bet kundziņš teica, ka patīkami klusāks troksnis), un slidotava - ir bezmaksas parkā, bet garie tīrīšans laiki ir apgrūtinoši, tāpēc bērns ar kundziņu gāja uz olimpisko centru. Bērnam patika, kundziņam arī.

    AtbildētDzēst
  9. Heei, tak uz muusu diikji jaaiet ar siichiem! :) Ja veel tik kaads entuziasts to sniegu likvidee, lai saskatiitu ledu :) Es gan sen neesmu bijusi..
    Dairekshenzz- Paarlielupe, BMX trase, beernudaarzs "Rotalja" un Laukjenes maajas. Tur veel neliel beernu rotalju laukuminjsh uztaisiits ar slidkalninju un veel ierobezhota skaita atrakcijaam :)
    Hope it helps.

    AtbildētDzēst
  10. Laura?
    Lēnāk un Lielākiem burtiem - kur ir jūsu dīķis?

    Lauķenes mājas? Un Jelgavas viesiem saprotamā valodā? :D
    BMX trase mums tā kā nav aktuāli, bet būtu forši zināt, kur mazais var vēsi ar velo pavasarī patrenkties, lai man nav šausmās jāskrien līdzi.
    Dēļ baseina mēs noteikti būtu gatavi aizbraukt pāri Lielupei!!!

    AtbildētDzēst
  11. Megalauks? Cik veci ir tavi mazie? Pēc pieredzes rudenī spriežu, ka Niklāvs pats nekādi vēl nespēj bumbu pacelt. Kur nu vēl Emīlija...
    Varbūt kāds zina vai LV vispār kaut kur ir tieši mazajiem bērniem specializēts boulings?

    AtbildētDzēst
  12. Maniem bērniem ir 6 un 2 gadi, Zemgales centrā bija 5 kg bumbas, tās lielais spēja pacelt, celiņš, protams, bērnu - ar bortiņiem, meita meta kopā ar tēti, lai viņa var ņemt līdzdalību. Protams, ka tāds pasākums nav nopietna boulingošana, bet mēs neesam sportisti.

    AtbildētDzēst
  13. Megalauks - tas, ka tur ir 5kg bumbas ir priecīga informācija. Jo tu kur mēs bijām Rīgā pirmo un pagaidām vienīgo reizi, vieglākā bumba bija 10kg.
    Bet uzreiz zinu, ka mani traucētu skaļš troksnis, noteikti...
    Kad nākamreiz būšu Jelgavā, noteikti painteresēšos abās tevis pieminētajās vietās.

    AtbildētDzēst
  14. Man patīk tavi rozā svārki kombinācijā ar to hipsterīgo krekliņu uz zilo žaketi! Color-block!

    AtbildētDzēst
  15. Lainiit, piedod, ka es slengaa runaaju :) Laukene= Lauktehnikas rajons. BMX trase = blakus 4.vidusskolai. Ja viss kaa agraak, tad, ja nav tur treninju, tur ari puikas ar saviem braucamajiem var pabraukt, bet tad gan vajag iipashas prasmes, jo kalni tur ir ljoooti staavi un sliipi.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!