Sveiciens blogdraudzenēm!

02:09

Joprojām esmu pārņemta ar Overloka jautājumu! Un pēc veselas dienas pavadītas pie datora ekrāna, pētot atsauksmes un lūrot uz pazīstamu blogerieņu audummalu apmešanas mašīnām, daudz netrūkst, lai es pati būtu Over Locka! Liels paldies visām, kas deva padomus pie iepriekšējā raksta! Paldies arī, ka bišķi paputrojāt man prātu ar jauniem modeļu nosaukumiem- tas ieslēdza vēl intensīvāku domāšanas procesu!

Vakara noslēgumā saliku uz A4 lapas visus potenciālos modeļus, to cenas un cilvēkus/organizācijas, kas tos lieto un iesaka. Sanāca interesanta sakritība starp zemāko cenu un pārdevēju kā vienīgo ieteicēju! :D

Un tagad lūdzu meitenes, kurām reāli ir overloki - pēdējais jautājums! Vai būtu gudri, nezinot nekādas atsauksmes, pirkt iepriekšējā rakstā redzamo Pfaffu, ja to būtu iespēja dabūt par 60LVL lētāk kā veikalā? 

Ja ne, tad laikam došos Rīgā izmēģināt kādu no mana jaunā TOP 3:
Brother 1034D ( Ar šito šuj pusAmerika)
Bernina 800DL ( Ar šito otra puse :))
Janome 744D (līderis dažādās internacionālās reitingu tabulās un pašmāju rokdarbnieču vidū).

Un dienas priekam - SULĪGS SVEICIENS BLOGDRAUDZENĒM!


Soma aka Galvassega - dāvana no Aijas
Krekliņš Kristīnes atdots
Svārki Plūmītes šūti
Zābaki mantoti no māsīcas
Nu vismaz bikses pašas pirkām! :D

Modele pucējās pati. Un vispār bilde no sērijas - atrodi bērnu!:D


Bet tagad eju ticēt, ka rīts gudrāks par vakaru...

You Might Also Like

9 comments

  1. p.s. Bernina 800 DL ir ļoti labs overloks. Šūšanas kursos, ko apmeklēju, tas tiek lietots vairākus gadus, bet tam bieži izveras no āķiem viens diegs (kā likums, tādā brīdī, kad ļoti nevajadzētu, lai kas noiet greizi), tāpēc ir jāiemācās ļoti precīzi savērt diegus. Es jau joprojām aģitēju par Juki, jo īpaši, ja viena no alternatīvām ir Bernina :)

    AtbildētDzēst
  2. Man nav komentāru par overlokiem, pilnīgi tumša bilde, bet toties modele! Modele! Ar rozi pie roktura!

    AtbildētDzēst
  3. Nepirktu ne-veikala, lai ari letaks. Bet vairak par visu-noteikti iesaku izmeginat, vislabak visus 3, klatiene. Perkot sujmasinu, ta no i-neta & pec atsauksmem noskatitas, pec realas pameginasanas, beigas izvelejos pavisam citu modeli. Turklat visu apskatities un aptaustit klatiene-tas ir pavisam cits smekjis, neka tikai bildes datora.
    Ar Bernina overloku suvu susanas kursos-tas bija sliktakais overloks pasaule, jo vinju nebeidzami vajaja dazadas kaites. Overlokosans bija nevis prieks, bet mokas. Nenolieku gan Bernina un pielauju, ka tas ta, iespejams, bija tapec, ka vinjam bija parak daudz lietotaju, traki intensiva slodze un ne pirma svaiguma modelis.

    AtbildētDzēst
  4. Modele fantastiska! Nu gatavā stila ikona, Agnese Kleina nobāl uz viņas fona! :))))))))))

    AtbildētDzēst
  5. Es arī neieteiktu pirkt ne veikalā, jo labāk piemaksāt 60Ls un iegūt garantiju!
    Ceru, ka tev izdosies aizbraukt un izmēģināt modeļus klātienē, lai vieglāk izvēlēties! Līdz ar to drīz varēšu smelties no tevis idejas sava jaunā aparāta pielietošanā :)
    P.S. Es pievienojos pus Amerikai un joprojām balsoju par brāli! :D

    AtbildētDzēst
  6. neiesaku pirkt ne veikalā. Pirku šujmašīnu ārzemju i-netā, itkā zināma firma, daudz dūrienu, bet realitātē brāķis. Servisā teica, ka mašīnai trūkst kaut kāda regulācijas skrūvīte, līdz ar to neko vairāk par taisnā vīle un zigzags uz vidēja biezuma auduma šūt nevar, bet cena bij tuvu 200Ls.. Tagad esmu sev apsolījusies pirkt tikai veikalā, ar labu servisu uz vietas.
    Lai Tev veicas labāk, kā man!
    Super modelīte!

    AtbildētDzēst
  7. Ja ir izvēle, labāk jau nu pirkt mašīnu, ko vari apčamdīt, parībināt. Man tādas iespējas šeit nav, tad nu riskēju un pirku/pērku internetā. Līdz šim veiksmīgi...
    Es izvēlētos Juki vai Brāli, jo par vienu dzirdu tikai labas atsauksmes (Juki sevis ir pierādījis kā darba zirgu), un manis pašas Brālis arī nepieviļ.

    AtbildētDzēst
  8. Par overlokiem nezinu absolūti neko, bet Emīlija izskatās vienkārši fantastiski! :)

    AtbildētDzēst
  9. Es par overloku arī tikai sapņoju tuvākā vai tālākā nākotnē, tāpēc ļoti cītīgi sekoju līdzi, kuru modeli tad tu izvēlēsies!
    Bet par vienu modeli (Emīliju) varu priecāties jau šodien :) Skaisti :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!