Koka mājas balle.

01:13

Niklāvam 6 gadi. Viņš savu dzimšanas dienu gaidīja vairāk kā dažs labs 17-gadnieks gaida

savu pilgadību!
"Māmiņ,"- dēls saka - "Es māku lasīt, braukt ar divriteni, turoties tikai ar vienu roku un māku bez citu palīdzības sākt šūpoties - tas nozīmē, ka man ir seši gadi!!!"
Tik daudz vērā ņemamu sasniegumu!:) Mazā sirds tik loti cenšas būt liela...



Ja pirmos gadus jūsmojām par piepūšamajām atrakcijām, tad vēlāk bieži vien kupli apmeklētās bērnu ballītēs ievērojām, ka šīs atrakcijas kļūst par bērnu un pat vecāku strīdu perēkli... Tāpēc nu jau vairākas ballītes pēc kārtas esmu spiesta būt makten radoša! :) Un šoreiz man izdevās pārspēt pašai sevi, jo ne tikai tiku pie sen lolota sapņa piepildījuma, bet arī atrisināju problēmu ar tētiem bērnu ballītēs! :D:D:D:D
Proti - pēc trīs gadu intensīvas Vēlēšanās un Runāšanas beidzot ir notikusi Darīšana! Sāka tapt māja kokā! Jo mūsu piemājas koks (patiesībā- divi blakusstāvoši koki), manuprāt, šim nolūkam kā radīts! Āmuri klaudzēja no agra rīta un rimās vien neilgi pirms saules rieta. Darbu divtik interesantu noteikti darīja gan radošie komentāri no malas, gan mazie, zinātkārie jaunā rotaļu objekta testētāji :)...
Visu cieņu tētiem par darbasparu un pacietību!






Šī dzimšanas diena Niklāvam uz mūžu būs īpaša arī tāpēc, ka nu viņam ir pašam savs fotoaparāts! Topošā krustmāte nopirkusi sev nopietnu kameru un vecā vairs netiek izmantota. Bet mazajam pasaules pētniekam/topošajam fotogrāfam neko labāku pat neprasās! Vēl nedaudz jāpiestrādā pie atcerēšanās, kur fotoaparāts tiek nolikts un būs pavisam labi! :)



Pa ilgiem laikiem beidzot dabūju pašiverēties pa virtuvi! Šoreiz realizēju ideju par hamburgeriem. Ērgļos "Korē" tās maizītes cep izcilas! Man atlika vien sagādāt iekšā liekamo. Tomēr karstajā dienā mīļākais no Paldiesiem tika Niklāva vectēvam, kurš no sākuma pavēlēja Kundziņam iegādāties spaini un tad šajā spainī ietaisīja gardu auksto zupu! :)




Tieši pēc saulrieta un pēdējā notiesātā šašlika gabaliņu, parādījās dzimšanas dienas pārsteigums! Ēst cukurvati tik cik lien - tas ir kas līdzīgs bērnības sapnim par būšanu vienam pašam uz pasaules! Bet izrādās, ka pat pie bezlimita cukurvates vēderam tomēr ir limits. Es varēju apēst vien divas... Vakara rekords vecmāmiņai - tā iemanījās pievarēt trīs. :)



Otrā rītā Niklāvs steidz kāpt uz svariem un ar nožēlu secina, ka svars nav mainījies-  uz ekrāniņa tie paši 20 kilogrami. Bet kā tad tā?- viņam taču tagad esot jau SEŠI gadi!!! Mierinu dēlu, ka daudzas labas lietas notiek dikti lēnām. Bet viņš steidz pieaugt. Un tas ir skaisti. Bēbītim jau nemaz nevarētu māju kokā būvēt.:)...





You Might Also Like

14 comments

  1. Sveicieni lielajam puisim! Bildes kā pastkartes no laimīgās zemes. Skaisti!

    AtbildētDzēst
  2. Sirsnīgi sveicieni gaviļniekam! :)

    AtbildētDzēst
  3. Sveicieni jubilāram! Tik jaukas bildes!

    AtbildētDzēst
  4. :) lasu un domāju, kas gan mani sagaida pēc gada, jo Ingrīda jau savus 5 gadus šogad gaidīja ļoti, ļoti un tik ļoti cenšas tagad uzsvērt, ka viņa jau ir LIELA, jo ir 5gadniece.. :)
    sveicieni 6gadniekam..
    (ja vien man tik ļoti nebūtu apnikusi fotografēšana, tad būtu kāds strēķītis stāstāms par 5.vārda dienas svinībām Ingrīdai..bija gan karsti, gan jautri)

    AtbildētDzēst
  5. Sveicieni jubilāram! Ļoti patīk Bilde, kur jubilārs koka mājas būvniecības darbus uzmana uz celma stāvēdams:) Jā, un vēl tā bilde, kur Niklāvs bildē Tevi un Tu viņu vienlaicīgi..Un kur nu vēl cukurvate unlimited:):)Pasaka!

    AtbildētDzēst
  6. Paldies! Visi sveicieni sadoti jubilāram! Šī vasara ir pasakaina, tiešām! Tik sen neesmu šādi atpūtusies!

    AtbildētDzēst
  7. Mīļi sveicieni arī no manis - i Jubilāram, i radošajai māmiņai :))) SuperPuper ballīte un fantastiskas bildes!!!

    AtbildētDzēst
  8. Ieraksts tiešām kā no laimīgās zemes! Paldies, paldies, ka dalies un sveiks lai dzīvo jubilārs!

    AtbildētDzēst
  9. Sirsnīgi sveicieni lielajos un no tiesas burvīgajos svētkos, kas burtiski izstaro no rakstītā un bildēm :)

    AtbildētDzēst
  10. Viennozīmīgi - laimīgās zemes ballīte! Sveiciens jubilāram arī no mums!

    AtbildētDzēst
  11. Tiešām skaistas bildes un lieliska ideja par vīriešu "pielietojumu" dzimšanas dienas dāvanas tapšanā. Par cukurvati esmu gatava gandrīz vai derēt, ka varētu apēst vairāk kā trīs - es jau kopš bērnības ēdu saldumus tik ilgi, kamēr sāku stenēt, ka ir slikti :D Sirsnīgs novēlots sveiciens jubilāram un lai nav klāt jauns kilograms ;)

    AtbildētDzēst
  12. Tfu, nāk klāt, nevis nav klāt :D

    AtbildētDzēst
  13. Paldies, paldies, paldies! :) Jubilārs sajūsmā par uzmanību! Un diktam priecīgs arī par "biļetēm"(naudu),ko šim sadāvināja - to rūpīgi krāj ceļojumam pie dinozauriem uz Poliju.:)
    Ballītes vīriešiem lielākais PALDIES! Bez viņiem ballītes=koka mājas nebūtu!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!