Balons Balkons Plunkš!

01:42

Šodien, kad mazie kārtējo reizi pievērsās mākslai (un pie reizes secināja, ka pa vasaru speciāli šim nolūkam paredzētie priekšautiņi sāk sarauties:)), nolēmu procesā ieviest papildu tehniku. Jo pirmkārt jau man pašai ļoti interesēja - vai ir iespējams krāsot ar piepūsta balona palīdzību?... Iepilināju balonā ar ūdeni sajauktu krāsu, piepūtu un mēģināju!... Un rezultātā paliku stāvam spiegdama un ar netīru kreklu. Mazie no smiekliem gar zemi! Es arī gandrīz. Tikai ne no smiekliem, bet no domām par savu negudrumu... :D
Bet tad istabā ienāca tētis! Un, it kā jau tā viss nebūtu pietiekami salaists dēlī, draiski pastāstīja mazajiem eksperimentmīļiem stāstus no kopmītņu laikiem "par meitenēm, trešo stāvu un ūdeni pildītiem baloniem"... Mums tobrīd pa rokai bija viss, izņemot "tās meitenes". Neviena galva, dvēsele un pašcieņa eksperimentā, par laimi, necieta. :)






Trīs divi viens... Plunkš!



Bet, pirms vispār sākt darbošanos, uzstādīju svarīgu noteikumu: pašiem pēcāk savākt balonu driskas no bruģa un zāliena. Lai arī noteikumu diktējot biju pārliecināta, ka vēlāk pukstēdama pati lasīšu tās driskas, tomēr ar prieku nācās secināt, ka priecīgi satraukti bērni ir spējīgi turēt solījumus! :D


Un dzīve ir jautra!...

You Might Also Like

4 comments

  1. super :))) man arī bija šitādi bērnības prieki - tik 7.stāva augstumos :D
    Malači Tavi eksperimentētāji, ka sakopj aiz sevis, tad jau arī uz priekšdienām varēs sarunāt blēņu darbus :)

    AtbildētDzēst
  2. ..un man patīk, ka viņiem jau tas vecums, ka pamazām var kopā ar viņiem blēņas sākt darīt :D

    AtbildētDzēst
  3. Paldies, Laine, pa šo jauko ideju! Puikām tā patika!!!Lai krāsaina un jauka vasara jūsmājās...

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, Laine, par šo jauko ideju!!! Puikām tik ļoti patika!!! Lai jauka un krāsaina vasara jūsmājās...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!