Audumi.

21:49

Kamēr gaidu pdf failus tam upju rakstam, drusku pastāstīšu par jaunumiem manā darbistabā.
Vai ziniet, cik reizes pēdējo gadu laikā esmu dzirdējusi par gadījumiem, kad "Mežroze" tikusi apmeklēta pēc mana blogieraksta izlasīšanas? Lai arī precīzu skaitu nepateikšu, tomēr tās noteikti ir tieši tik pietiekoši daudzas reizes, lai man, kā viņu informatīvajam atbalstītājam, sāktu gribēties pamatīgas atlaides šajā audumveikalā ! :D

Kopš 6. tramvaja sliedes un tām piegulošā teritorija ieguvusi Eiropas standartiem atbilstošu veidolu, arī Mežroze sasparojusies! :) Lai arī pārdevējas/piegriezējas joprojām ir tādas "ne zivs, ne gaļa" (un šis biklums, manuprāt, skaidrojams ar valodas barjeru), audumu kalni ļauj nedomāt ne par ko citu, kā vien par neskaitāmiem šedevriem, kas no tiem varētu tapt!

Pēdējās "Mežrozes" sesijas laikā šķīros no 35 LVL un, mājās pārbraucot, vēl arvien bija mazuma piegarša. :) Esmu apņēmusies brīvbrīžos sākt šūt gultasveļas sev un saviem tuvākajiem. Nu lētāk tak` sanāk un smukāk jau nu noteikti!

Īss ieskats audumos, kas iegūla manās rokās pirms pāris nedēļām: 
Rudenspuķu toņi...

Pasakaini impregnētie audumi...
 

Puiku krāsu audumi, tostarp viens ar mājām, kura atrašanos savā plauktā tagad drusku nožēloju... :D


Nezinu, kas "Mežrozei" kaiš saražot visu krāsu parastus kokvilnas audumus?  Nekad nevaru dabūt visus vēlamos toņus. Aizbraucu mājās bez spilgti oranža, tirkīzzila, sinepju dzeltena un ķieģeļsarkana. Neraža...

 Gultas veļas audums mazajai radiniecei...

Un dažādi krikumi smuku audumu, lai taptu gultasveļa pašas lolojumam! :)


Un pie reizes uzšuvu Niklāvam sen solīto rūķīti melnā krāsā. Uz krūtīm uzšūtā sarkanā poga paklusām tika noamputēta nost, jo, rau, viņam patīkot "rūķīši bez sarkanām pogām". Nu labi... :)


Lai jums varena iepirkšanās, draugi! Bet man tagad uzdevums pārvērst mākslasdarbos to, ko esmu sapirkusies! :)

You Might Also Like

7 comments

  1. Man tās mājas patīk.., es gan tādas nepirktu, bet patīk. Bet smējos par "ne zivs - ne gaļa" .. Valters ar bij uzvilcies, par to - ka viņas nav ar mieru aiziet uz noliktavu..- tas kas ir ir.. ja nav.. Nu i ko tur daudz censties:)))
    Labrīt:)

    AtbildētDzēst
  2. Mājām nav ne vainas, bet Sarkangalvīšaudums ir kronis visam! Tādu kaut rāmī un pie sienas :)

    AtbildētDzēst
  3. Labs raksts par Mežrozi! Es arī parasti no turienes dodos prom tāda mazliet neapmierināta, jo nekad tur vienkrāsainajiem audumiem nav tādi toņi kā vajag... par to patiešām žēl. Bet par pārdevējām trāpīts desmitniekā! Un tām mājām arī manā saprašanā nav nekādas vainas - man patīk!

    AtbildētDzēst
  4. `Mājas` ir ļoti ok - kaut vai kā gultasveļa istabiņā ar oranžiem īsiem rupja auduma atsienamiem aizkariņiem un dzelteni-oranžām sienām! Gara acīm redzu ... Mežrozē nav būts gadus 4-5 kopā no tā rajona pārcēlāmies, bet, redz, ka tomēr IR dzīvē `vērtības`, ka nemainās :)))

    AtbildētDzēst
  5. Man Mezroze vienmer tada sajuta, ka es kautko daru nepareizi- berns pa skalu, audumus ne tur saliku, par lediju pierakstiem skaidra krievu valoda uzskribeletus uz audumu sturishiem ari grutibas saprast.. Tomer veicas tad, kad veikala neesmu vieniga apmekletaja- tad mani nepaspej "iecentret"..ir vel Citi Tadi Pashi :)

    AtbildētDzēst
  6. Forši komentāri! Tātad sajūtu ziņā esam uz viena viļņa. :)
    Mājām jau nav ne vainas, bet veikalā par tām noelsos, taču darbistabā sāku funktierēt - ko tālāk? Audums tāds stīvs, stingrs, trīskrāsains.... Eh... būs jābūt radošai. Daļa aizies kubos, bet ko ar pārējo?...
    Bet nu satīna audumu atgriezumu grozos - tur varētu ieņurkot un palikt uz dzīvi! :) Tīrās pārskatīšanās un muļķības pēc neesmu paķērusi dažus smukus audumus, kurus sākotnēji biju noskatījusi.

    Nebūtu taisnīgi nepieminēt arī foršos priekšautus un tašas, ko tur tirgo jau sašūtus! Es tik lēti nepārdotu! :D

    AtbildētDzēst
  7. man ar parasti tā sajūta, ka ne visu ko gribas un sirds kārto var atrast vienā reizē, bet..
    pārdevējas tomēr dažreiz ir foršas. ir gadījies, ka mazajai nu tā vajag, ka ne paciesties.. un mums pat ir ļāvušas izmanot viņu labierīcības. tā ka nemaz tik traki nav :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!