Mans Mazais septembrī!

08:17

Labrītiņ! Ziņa tiem, kas vēl savu šī mēneša "Mans Mazais" nav iegādājušies! Šoreiz numurs padevies makten aizraujošs.

   Ar lielu interesi izlasīju Sindijas Meluškānes rakstu par to, kā viņu ģimenē iejuties adoptētais puisēns. Pilnīgi godīgi - kopš pirmo reizi pirms kāda laika uzzināju, ka šī ģimene saņēmusies šim ļoti nozīmīgajam solim, ik pa laikam iedomājos, nez kā viņiem šodien  iet. Un šomēnes guvu atbildi. Paldies MM. Ļoti patiess Sindijas stāsts.

   Mani pilnībā apbūra raksts par meitenīti Amatu, kura dzima skaistajā Amatciemā! Vēl jo vairāk tālab, ka ciems ir mūsu Latvijas pusē un nereti sanāk tam garām braukt. Lasot rakstu gan smējos, gan asara izskrēja, bet noliekot žurnālu gūglēju pēc Amatciema. Jo esmu nolēmusi, ka, ja Dieviņš dāvās mums vēl atvases, tās nevēlos laist pasaulē slimnīcā.

   Man ir jauna autoritāte - seksologs Arturs Šulcs. Viņš tik forši apstāsta pikantās lietiņas, kuras ir un notiek katras ģimenes ikdienā un, atšķirībā no daudziem psihologiem, nebiedē vecākus ar iespēju sačakarēt bērna seksualitāti, piemēram, guļot ar bērnu vienā gultā vai tml. Šoreiz par mamas un tēta bučošanos un mīļošanos - cik daudz būtu jāredz bērnam un ko labāk pietaupīt mirkļiem divatā.Turpat blakuslapā neliels atgādinātājs par to, kā pāriem pareizi strīdēties. Un manuprāt "Mans Mazais" vēl drosmīgāk varētu iet šajā - vecāku un pāru attiecību- virzienā. Jo bērns sākas no diviem cilvēkiem un nereti tieši fāzē, kad "jūra līdz ceļiem" un "brilles visroz-ākās uz acīm". Tāpēc bieži vien saskaroties ar grūtībām attiecībās, trūkst praktisku padomu.

   Bet pāri visam - reciklēšana! Šomēnes mēs ar Anitru Toomu vienā atvērumā esam pieķērušās t-kreklu re-darbiem! Viņa uztamborēja paklāju, es grozu rotaļlietām! Jānis Kairis, savukārt, uzstellējis šūpolītes no ķerras riteņa. Un vēl žurnālā par to, kā forši un praktiski izmantot sadzīves kartonu - kastes un tualetes papīra rullīšus! :)



Paklačosimies? Kas no šī mēneša žurnāla Mans Mazais jums likās visinteresantākais?

You Might Also Like

7 comments

  1. Kiki - iesaku šomēnes nudien. Jo tur arī par tētukiem daudz. Ļoti interesanti palasīties par tētu tipiem - Kundziņš vienā tipā ielejas 100%! :D

    AtbildētDzēst
  2. Tiešām izskatās lielisks numurs! Tu gan esi varen čakla darbonīte!!!! Jau gadus 7 nebiju ieskatījusies šajā žurnālā, bet nu jūtu, būs jāķeras atkal pie lasīšanas:))

    AtbildētDzēst
  3. Žurnāls pēdējā laikā ir kļuvis ļoti lasāms. es arī ar interesi izlasu rakstus par un ap A. šulcu. Interesants kadrs,man patīk viņa savādāk pieeja. Patika arī raksts par reciklēšanu. Man jau labu laiku stāv lupatu maiss,tikai nevaru saņemties sākt griezt. šobrīd ir ideja par paklāju sunim:))
    Kopā viss žurnāls ir interesants. Iesaku!

    AtbildētDzēst
  4. Vivita - es lasīju MM, kad piedizma Niklāvs un beidzu tad, kad sākās pirmās vilšanās "ideālajā māmiņpasaulē" - likās, ka vairs neideros starp "mammām, kurām viss sanāk kā pēc grāmatas". Jo tieši tāds bija MM vienubrīd. Tagad tas kļuvis dzīvs. Elpojošs. Pulsā. Katrreiz atrodu rakstus, ar kuriem identificēties, kuros smelties iedvesmu, zināšanas!
    Vienīgais, kas traucē ir tas slavenību kults - bet laikam jau tas palīdz reitingiem... :)

    AtbildētDzēst
  5. Jā, Laine, ir tā kā Tu raksti, vienubrīd žurnāls kļuva pārāk pareizs un arī mani bērni izauga, vairs nebija aktuālu tēmu. Toties šobrīd jau otrais numurs mani uzrunā, sakrīt intereses, tā teikt un daudz kas jau piemirsies:))

    AtbildētDzēst
  6. Par to pareizumu vai stīvumu un sausumu var piekrist...man jau arī kādu brīdi šis žurnāls nebija aktuāls,bet sāku lasīt,jo bija uzrunājošas tēmas. Tagad atkal ir,jo gaidu trešo bērniņu.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!