Piecminūšu lakatiņš!

23:18

Šis rudens ir tik silts! No rīta uz dārziņu dodamies zābakos un vējjakās, atpakaļ  - basām kājām un t-kreklos! Un tomēr rudens. Tiklīdz uzpūš vējiņš vai nākas ilgāku laiku pavadīt ēnā, tā sēņu un krāšņo lapu gadalaiks neļauj sevi sajaukt ar nevienu citu.
Un tāpēc šodien tapa lakatiņš šādam laikam- kad mauriņš vēl lekni zaļš, bet miesas plikumos steidz iekost Ziemelis... :)


Turpinām t-kreklu reciklēšnas tēmu. Vienīgais instruments, kas šoreiz būs nepieciešams, ir šķēres. Process gaužām vienkāršs un tās virsrakstā minētās piecas minūtes paredzētas tiem, kas šķēres tikko mācās turēt rokā ! :D:D:D Prasmīgām šķērētājām es noliktu laiku 2 minūtes! :)

Tātad - izgrieziet trijstūri un iešķērējiet tam Kombuļu Ineses cienīgas bārkstis...
Un tad šīs bārkstis pavelciet un iesieniet katrai galā mezgliņu. Punkts! :)


Šodien neparasta kāre fotogrāfēties bija uznākusi mūsu Audžikam. Un paldies viņam par to, jo man, savukārt, nenācās lūgties mazajai modelei pozēt! :D




Priecīgas brīvdienas draugi!

You Might Also Like

3 comments

  1. Šis ir lielisks! Pat es to varētu! (un kamdēļ kaut ko līdzīgu vakar iepirku h&m pa 5Ls..:)

    AtbildētDzēst
  2. "iešķērējiet tam Kombuļu Ineses cienīgas bārkstis..." :D :D

    AtbildētDzēst
  3. "iešķērējiet tam Kombuļu Ineses cienīgas bārkstis..." :D :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!