Kubkonkursa rezultāti!

12:09

Pirmkārt - milzu paldies par lielo atsaucību! Bija patiešām patīkami pa ilgiem laikiem atkal tik koncentrēti saņemt jūsu uzmanību! :D Kamēr bloga komentētāju skaits sarucis līdz minimumam, izrādās, ka lasītāji vēl tomēr ir! :) Turklāt ne jau šādi tādi, bet patiesi cītīgi! Bija vajadzīgs tikai viens rīta cēliens, lai konkurss sāktos un beigtos! :D Paldies! Būtu pagalam mulsinoši, ja man vajadzētu gaidīt 20 atbilžu e-pastus, piemēram, nedēļu... :D

Es atļaušos cerēt, ka šis mini konkursiņš ar uzdevumiem jums visām sagādāja prieku!

Lūk saraksts ar tām meitenēm, kas paspēja atrakstīt savas atbildes līdz "stopkrāna noraušanai" (kā mana māsa to nosauca :)). Ar sarkanu iekrāsoti pareizi atbildējušo dalībnieču vārdi. Šīs meitenes piedalās kuba izlozē. Uzreiz piebildīšu, ka izlozē piedalās 19 nevis 20 dalībnieces, jo konkursiņu slēdzu mirklī, kad manā e-pastā sabira ap 15 vēstulēm teju vienlaicīgi, bet līdz tam biju saņēmusi jau 10 pareizas atbildes! :) Konkurss bija slēgts, bet, pāršķirojot saņemtās atbildes, izrādījās, ka tikai 9 no tām ir pilnīgi pareizas. Tāpēc, lai viss būtu taisnīgi, kuba izlozē piedalīsies 19 pareizo atbilžu īpašnieces. Eu, nu baigi gari sanāca iepenterēt... :D Lai tur vai kā, lūk dalībnieču saraksts.

Ance Lauksteina
Māra Andersone
Jolanta Meijere
Maija Ignatova
Elīna Kerge
Elīna Pumpure
Sintija Tovstuļaka
Lāsma Irša
Zane Stalberga
Madara Balanas
Aija Ļeļa
Inga J.
Karīna Lazdāne
Laura (ferrrrarrri)
Ieva (Īvasistaba)
Aija Stepanova
Liene Kārkliņa
Santa Millere
Inese Storha
Kristīne Liepiņa
Vivita Ločmele
Daiga Meldere
Aija KT
Katrīna Ozola
Vinita G.
Linda Saulīte
Inese Cīrule

Neliels randomizējums un lūk kura tiek pie kuba:

Tātad, ja skaitām no stabiņa augšas sarkanos vārdus, tad sanāk, ka kubiņa īpašniece būs VINITA G.! Apsveicu no visas sirds! Vinita, es ar Tevi sazināšos e-pastā!

BET! Ar to prieki vēl nebeidzas! :)
Es gribu kādai no dalībniecēm uzdāvināt ērtas, smukas iepirkumu tašiņas!


Kamēr Vinita priecājas par kubu, izlozēšu šīs tašiņas starp pārējām 26 dalībniecēm. :) Un, aiziet atkal random.org!

Turpmāk no veikala divās burvīgās tašiņās iepirkumus nesīs... Zane Stalberga! Arī ar Tevi, Zane, sazināšos e-pastā!

Turpinām ballīti? Aiziet! Trešā un pēdējā dāvana šoreiz ir Mukluki jeb zeķčības! Es beidzot saņēmos un uzšuvu vienus sev - nu manas kājas jau divas nedēļas priecājas siltumā! Bildē atrādu kā apmēram izskatās tie zvēri, ko par Muklukiem sauc:


Laiks noskaidrot, kurām kājām vēl tiks līdzīgs prieks! :) Zināms, ka Vinita un Zane tās nebūs, tomēr pārējām 25 meitenēm tūdaļ izpalīdzēs random.org... un tātad:

O! Šis ir viegli! Pirmā sarakstā ir Ance Lauksteina! Ance- sirsnīgi apsveicu! :) Tu godam biji pelnījusi šo balvu kaut vai tāpēc, ka biji pati pirmā, kas atsūtīja vēstuli konkursam! Par Mukluku radīšanas detaļām sazināšos ar Tevi e-pastā!

Visām pārējām konkursa dalībniecēm - milzīgs Paldies, ka piedalījāties! Lai arī jums tiktu prieciņš no ieguldītā darba, meklējot nebūt ne vieglās atbildes uz jautājumiem, dāvinu jums visām iespēju iegādāties Mammas Roku kubu ar 20% atlaidi!


Paldies par jautrību un azartu, mīļās! Tiekamies Mammas Rokās!

You Might Also Like

6 comments

  1. Skat, kamēr braucu reisu Cēsis- Valmiera, visu jau esmu nokavējusi! :))

    AtbildētDzēst
  2. Lainīgi foršā akcija! Tu esi brīnišķīga! Smaidu un priecājos līdzi Tavas spēles dalībniecēm un laimīgajām... Un 100% piekrītu - komentāri šķiet izmirstoša suga , kopš Like ēras iesākuma...

    AtbildētDzēst
  3. Lainīgi foršā akcija! Tu esi brīnišķīga! Smaidu un priecājos līdzi Tavas spēles dalībniecēm un laimīgajām... Un 100% piekrītu - komentāri šķiet izmirstoša suga , kopš Like ēras iesākuma...

    AtbildētDzēst
  4. Liels paldies par iespēju krist azartā, rakties cauri blogierakstiem un - galu galā - aizlasīties jau tālu prom no meklējamās tēmas, jo tik aizraujoši un interesanti ir visi ieraksti. (: Cauri gadiem - paldies Tev, Laine (: Lai tikpat radoši arī turpmāk!

    AtbildētDzēst
  5. Eh... Man arī sanāca konkursu palaist garām :( Braucu vakar mājās ar domu, ka tagad nu meklēšu atbildes uz jautājumiem, bet izrādījās, ka visu jau esmu nokavējusi :( Bet konkurss Tev izdevies foršs un azartisks! Apsveicu visas laimīgās uzvarētājas! :)

    AtbildētDzēst
  6. Juhhu! Man smaids līdz ausīm!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!