Domāt par Latviju.

10:42

Gluži kā pirms gada, arī šoreiz pilsētas divvalodīgās burzmas un gaisā palaistas uguņojošas naudas vērošanas vietā  izvēlējāmies Latvijas Īpašo Dienu atzīmēt mājās ar lēnām, latviskām vakariņām un sarunām par Latviju. Lai arī mūsu vēstures zināšanas pieklibo un katru gadu nākas dažu svētku nozīmi mācīties no jauna, tomēr Latvijas dzimšanas diena ir kļuvusi īpaša. Un šogad tāda bija visa patriotiskā nedēļa. Un vēl diena pirms un pēc, jo 10tais ir Mārtiņa, bet 19tais- mani svētki! :)






Bet aizkustinošākais no visiem pie vakariņu galda bija Niklāva stāsts par Latvijas karoga izcelsmi. "Esot bijis karavīrs, kuram apsēja palagu ievainojumam un slimnīcā noņēma to palagu nost un visur bija asinis, bet pa vidu balta strīpa. Un tā radās karogs." Īsumā - tieši tā arī bija. :)


Un te mēs mēģinām tikt pie viena normāla ģimenes foto. Grūti. Katram gribas izpausties! :D



You Might Also Like

7 comments

  1. Daudz laimes Dzimšanas dienā! Vissirsnīgākie sveicieni Tev no mums visiem!

    AtbildētDzēst
  2. Sveicieni, sveicieni jubilejā! :)

    AtbildētDzēst
  3. Sveicieni vēl svētku noskaņās!
    Arī novembra bērns...

    AtbildētDzēst
  4. Paldies! Es goda vārds nebiju iedomājusies kļančīt apsveikumus! :D:D:D:D TO par savu jubīli pieminēju tikai cita starpā - jo liekas jauka tā mūsu ģimenes svētku sakritība ar patriotisko nedēļu. :)
    Bet paldies, tik un tā, protams! :) Labāk pastāstiet, kādi ir jūsu Latvijas svētku rituāli un kā jūs šos svētkus izjūtat! Ziņķāre moka! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!