Zaubes rūķu jaunā paaudze.

20:00

Pagājušajā piektdienā dēls pārnāca mājās no bērnudārza ar adatu spilventiņu un paziņoja, ka tagad viņš, tāpat kā es, esot šuvējs. Es šujot pirātus un Kovbojus, bet viņam esot cits stils - viņš šujot bikses. :)


Piešuva kaudzi ar biksītēm un sacīja, lai es obligāti aizvedot uz to veikaliņu, kur vedu savas mantas (domāts Muki.lv) un lai pārdodot pa 1LVL/gb. "Cerams, ka kādam ļoti patiks manis šūtās biksītes. Es ļoti, ļoti gribu, lai kāds viņas nopērk. Es būšu bēdīgs, ja nevienam nepatiks..." Un kā lai mammas sirds pēc šādiem teikumiem jūtas?... :)


Ar to radošais vakars vēl nebija galā! Nolēmu, ka, ja reiz mazajam māksliniekam rokās adata, tad ir perfekts brīdis, lai izmēģinātu pagatavot eglīšu rotājumus Lauras gaumē.  :)




Un, ja jau adata rokās brālim, tad, protams, arī māsai. :)




Lūk kāda jauno rūķu paaudze aug mūsmājās! Mamma, tētis lepni. Un nākotnes bērni var būt mierīgi- arī viņiem būs rūķi, kas pa naktīm dāvaniņas meistaro! :)

You Might Also Like

6 comments

  1. Jā, dikti sirdi silda, kad bērnam kaut kas patīk un viņš ar to aizraujas! Un cik laimīgi var būt jūsu bērni, ka mājā ir tiiik daudz izejmateriālu un pogu.. manējie būtu totālā sajūsmā :D Manējais puika arī ļoti čakli vēra filca kvadrātiņus, un tagad pie lampām karājas pāris mani ideālie, bet garlaicīgie un pāris viņa mīlīgie un patiesa čakluma pilnie rotājumi :)

    AtbildētDzēst
  2. Bet nu pasaki Matīsam, ka pāri jūrām un zemes strēķiem ir cilvēki, kam pat ļoti patīk viņa radītās bikses. Tikai ar tirgošanos mums gan nesanāks, ģeogrāfijas dēļ:) Prieks redzēt, ka jūsu ģimenē teiciens "Ābols no ābeles..." ir ar pozitīvu skanējumu. Pilnīgi saprotu, ka šādu mirkļi silda vecāku sirdis:)

    AtbildētDzēst
  3. Daiga - jā, vaine? Tās bērnu roķeles pavisam dabīgi uztaisa visu stilīgu! Vismaz mammām tā liekas.:) Un galvenais jau, ka nav kompleksu. :)
    SB-... Niklāvs, ne Matīss :) Bet noteikti pateikšu! :)

    AtbildētDzēst
  4. Niklāvam ir talants & Jauns vārds:)
    Man lūdzu tās tur šaurākās no visām, tās pa vidu - roozā bikšus!

    AtbildētDzēst
  5. O jē, par kādiem Matīsiem tad es te šodien esmu aizdomājusies:):) Pardon par kļūdiņu:)

    AtbildētDzēst
  6. Brīnišķīgas bikses! Man ļo-oti patīk!

    [Off-topic: pamanīju, cik tev daudz pogu. Es laikam tik daudz vienkopus nekad neesmu redzējusi. Iespaidīgi!!]

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!