Blogsatikšanās Janvārī!!!

23:28

Es pieļauju, ka šis iespējams ir negaidīts uzsaukums un tomēr. Ir pagājis gandrīz gads, kopš pēdējo reizi blogsalidojām! Pa šo laiku mēs visas blogzemē parādāmies arvien retāk, dzīves rit arvien straujāk. Nesen iedomājos, ka taču augustā vēl tikāmies, bet atskārtu, ka tikāmies gan, taču ne 2013. gada augustā, bet vēl gadu iepriekš. Laiks, sasodītā klišeja, skrien, nudien!
 Vakar vienā no Rīgas lielveikaliem satiku Aiju un iedomājos: cik gan pasakaini ir pazīt kādu, kam vienkārši uzskriet virsū un sajust atpazīstama skatiena siltumu, apmainīties ar "kā iet?"+" man iet labi!" frāzēm un apzināties, ka, lai kur tu dzīvē, cilvēk, ietu, vienmēr blakus ir pa kādam "savējam"... :)

Ideja par satikšanos mums ar Kikiju briest jau kopš nOvembra. Mēs ar Kristīni esam pārliecinātas - ja cilvēki vēlas sastapties, tad nav svarīgāku plānu par šo sastapšanos. Ar dažiem izņēmumiem, protams, bet kopumā - viss, pilnīgi viss dzīvē atkarīgs no prioritātēm!

Tāpēc, mīļā blogdraudzene, bloga lasītāja, vienkārši radošā sieviete - ja kāro atkalredzēties vai vienkārši beidzot redzēties vaigā, tad atpvelc ar lielu apli kalendārā 25to janvāra datumu, jo tieši tad ieplānots tikties!

Tikšanās laiks = 25.01.2014. (sestdiena)
Tikšanās vieta = Rīga
Tikšanās laiks = drusku pirms pusdienlaika 
Tikšanās plānā = aiziet kopā uz "Latgalīti", apmeklēt kādu interesantu Rīgas muzeju, aiziet kopā uz kino, radoši darbojoties vakarēt "Lakstos" Ģertrūdes ielā!

Raksti un piesakies uz e-pastu lapinalaine@inbox.lv

Uz tikšanos!


You Might Also Like

6 comments

  1. Dēļ latgalīti vien jau būtu vērts braukt :)))

    AtbildētDzēst
  2. Es varu shodien! ;)
    Tad gan kuru katru dienu bebis bus rokas beidzot :) un izskatas, ka graadu delj mes ar svaigo bebi pa savam majinam tusesim un par jums domasim. Bet pievienoties- tad, kad mamma vares vinchuku iedzert ;)

    AtbildētDzēst
  3. Aggie - nekreņķē - vasarā vai rudens sākumā atkal salidosim kādā lauku miestā!
    Madara - zinot tavu operativitāti - mēs nemaz nepieļaujam, ka tevis nebūs! :)
    LAura - nu es jau tevi nemaz neskaitīju! :D:D:D:D Visam savs laiks! :)

    AtbildētDzēst
  4. Ceru tikt uz vakarēšanas daļu vismaz..bet gribētu arī uz kino sadaļu un muzeju..(kas to lai zina, kā zvaigznes atļaus un kas ar meitām kopā ganīsies, kamēr mamma gribētu paslaistīties).. :)

    AtbildētDzēst
  5. Kā lai nekreņķē, ka man iespēja būtu tik marta sākums... :(

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!