Ēnas.

22:10

Ak, Kristīne!... :)  Sieviete Māksla, sieviete Mamma, sieviete Iedvesma! Sieviete, kas man Ziemassvētku laikā lika nokaunēties :D, jo uzdāvāja maniem bērniem pasakaināko no dāvanām! Ēnu spēli! Tik daudz mazmazu nieciņu, tik interesanti sarindoti un tik bagātīgā klāstā! Personīgi man šķiet, ka cilvēki tādas rotaļlietas netaisa.  Tādas gatavo fejas un burves.:) Kiki - Paldies Tev! Mūsmājās visi sajūsmā! :)






 

Un tas nekas, ka Ēna kā suņa kaka. Turklāt - jo vairāk uz to skatās, jo ticamāk. Bet bērniem pat jāprasa nebija - kaka un kaka. :D Galvenais, ka tas, kas iekšā ir zelts. :) 
Paldies, Kiki, par domām, par sirdssiltumu, par to, ka, klusi sajūtot sajūtas, tomēr dziļi un spēcīgi tās citiem māki dāvāt!

You Might Also Like

5 comments

  1. Fantastiska ideja, burvīgs izpildījums, bet pievienotā vērtība...uj, pat neizsakāma!

    AtbildētDzēst
  2. Dikti forš tavs blogs. Ļoti iedvesmojoš.
    Kā tu visu paspēj?

    AtbildētDzēst
  3. Tas kaku fonts ir jāizstrādā. Pārtikas krāsvielu nākamgad pievienošu. Bet nu es tiešām priecājos, ka bērniem patīk. Kad viņi visi(tie ēnu spēļu saņēmēji) izaugs.. es viņus aicināšu uz nedēļas nogales nometni - ĒNA:))))

    AtbildētDzēst
  4. es ar bērnībā ko līdzīgu darīju... :):) eh atmiņas.. :) skaisti!! :) vai šo kaut kur var iegādāties? pašai būtu sajūsma un meitai ar būtu prieks! :)

    AtbildētDzēst
  5. Margrietiņ - domāju, ka šoreiz šis diemžēl ir veidots ekskluzīvi draugiem! :)
    Spēle varena. Mums jau pamazām sāk tapt krelles un dzīvnieki ar jau aizgājuši pie biedriem. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!