Pikniks spilvenos!

10:30

Raksts, kuru bija plānots sākt ar vārdiem "Klāt aprīlis", nu jāsāk ar "Aprīlis aizjoņojis"! Pirms Lieldienu brīvdienām beidzot arī manās rokās nonāca jaunais Mans Mazais.

Pirmkārt - burvīga, burvīga dāmele uz vāka!

Otrkārt - labs nagu graužamais raksts! Atbrīvoja mani no stresa un bažām par šo tēmu.

Treškārt - Izvilku sev esencīti no intervijas ar Lauru Vondu - "sīkas nepatikšanas nesaukt par nelaimi!" Pēdējo nedēļu laikā jau vairākkārt pielietoju šo taktiku dzīvē. Ļoti vērtīgi vārdi.

Un visbeidzot mans radošais pienesums: Pikniks istabā! Pēdējās dienās īpaši neaktuāli :D, bet līdz pusaprīlim un visticamāk arī tuvākās nedēļas laikā šī ideja varētu padarīt saulaināku ne vienu vien dienu!


Te daži aizkadri...











Sarīkojiet vienu krāsainu pikniku istabā arī jūs!
Gaišu dienu!

You Might Also Like

2 comments

  1. forši, forši!
    Jā nepatikšanās var sagraut cilvēku, ja cilvēks nemāk atšķirt nepatikšanās no nelaimes. Man patīk, ka par to raksta, jo morālai veselībai ir jāpievērš tik pat liela uzmanība, kā fiziskai...

    AtbildētDzēst
  2. Īsos vārdos- ko tad raksta par to nagu graušanu. Mums ļoti aktuāls jautājums.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!