Uz Āfriku.

11:37

Septembris ir ne tikai lietus, sēņu un skolas mēnesis, bet arī oficiāls darba dunas sākums Zaubes mežiņa darbistabiņā. Kaut, ja teiktu, ka vasaru pavadīju laiskojoties, melotu. :)
Tā neilgi pēc Jāņiem kādā skaistā, vēlā vasaras vakarā Mammas Roku auto transportēja svarīgu sūtījumu uz Gaujas krastu Siguldā. Un iestūrēja tieši atvadu ballītē. Tur kāda latviešu ģimene atvadījās no mājās palicējiem, lai paši nākamajā rītā dotos tāltālā ceļā uz Āfriku. Tanzānija. Tā ir jaunā mājvieta vienai gaišmatainai lellei un diviem viņas kaķiem! Arī rotaļu kubs, neskatoties uz saviem izmēriem, tika ielikts ceļasomā.
Džambo, Šarlote! Dod ziņu, kādu vārdiņu ieliki lellei! :)







Vispār tā mana darba dzīve ir varen` interesanta. Teju katrs jaunais uzdevums ved pie nākamā un tikpat bieži nākas iepazīties ar jauniem, interesantiem cilvēkiem un viņu stāstiem.

Kopš kļuvu par Šarlotes rotaļlietu feju, man ir tas prieks saņemt savā e-pastā Āfrikas stāstus no Šarlotes mammas. Jau vasarā minēju, lai viņa sāk rakstīt blogu. Tas noteikti kļūtu par vienu no maniem mīļākajiem! Atļaušos jums ielikt nelielu citātiņu no pasakai līdzīgās vēstules:

"Katru vakaru tieši plkst. 19:26 kā pēc komandas sikspārņi dodas vakara medībās.  Tas mirklis ir fenomenāls, jo no terases jumta diviem caurumiem ārā spurdza garas sikspārņu līnijas.Tā kā konfetti, ko pamet gaisā un kas izjūk uz visām pusēm! Viņu iekšējā kārtība, disciplīna un izvietojums droši vien līdzinās armijai. Brīdī, kad sikspārņi sāk spurgt ārā, debesis kļūst pilnīgi melnas no viņiem! Tik daudz viņu ir! Šaujas visos virzienos ar ārprātīgu precizitāti, jo nekad neviens neatduras ne manos matos, ne sejā, ne baseina malās avi apkārtesošajos kokos un objektos!"...

Vai es neteicu, ka aizraujoši? :) Eh, būtu tai` Tanzānijā maķenīt ātrāks internets...


Gaiši visapkārt! Lai katra jauna diena nes jums pārsteigumus!

You Might Also Like

1 comments

  1. Cik fantastiski, skaisti darbi! Tik rūpīgi pagatavoti un var just, ka tajos ielikts liels sirds siltums! Vienreizēji!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!