Nepavisam ne joka pēc alfabēts!

00:10

Svarīgs posms mūsmājās. Mūsu bez piecām minūtēm sešgadniece beidzot izrāda interesi par burtiem. Turklāt tik ļotu, ka dienā dažkārt tiek apgūti pat divi, trīs uzreiz!  Kas tikai kārtējo reizi pierāda to, ka viss notiek pats no sevis un īstajā laikā- kad bērns tam ir gatavs.

Atceros, kad šajā pašā attīstības posmā bija toreiz četrgadīgais Niklāvs, meklēju idejas alfabētam internetā.
Toreiz pamatīgi nočammājos ar idejas relizāciju un nepaspēju attapties, kad Niklāvs jau sāka rakstīt. :)

Šoreiz nenoslinkoju. Burtus Emis sāka mācīties līdzīgi kā Niklāvs- pēc draugu/radinieku vārdu pirmajiem burtiem. Tā kā katru dienu tika pieprasīts kāds jauns burts, bet nedz Ņikitu, nedz Ļenu mums rados nav, biju spiesta iesaistīt arī parastus lietvārdus un ideja tos visus sakārtot mūsmāju bilžu galerijā bija tikai loģisks turpinājums.

Tā nu mums tagad virtuvē pie sienas ir divi vienā- ģimenes ikdienas un mīļcilvēku portretu galerija + alfabēts... :)



You Might Also Like

5 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!