Grāmatiņa pirkstiņiem.

07:35

Šis Mammas Rokām ir grāmatiņu gads! :) Kopš janvāra neesmu uzšuvusi nevienu lielo kubu (un vairs arī nelielos, ka tādus šuju :), jo 45EUR cenu ieraugot ļaudīm apskrienas dūša, bet par mazāku samaksu šos personalizētos mākslas darbus meistarot neesmu ar mieru).

Taču lielā kuba funkcijas itin labi pilda mazie kubiņi un attīstošās grāmatiņas. Turklāt pēdējie minētie, atšķirībā no lielā priekšgājēja, itin viegli paņemami līdzi pastaigās ar ratiem vai braucienos ar auto, lidmašīnu, utt. Arī kopt mazos izstrādājumus ir vieglāk.

 Nupat, nupat pie savas grāmatiņas tika puisēns ar izcili jauku vārdu. :) Puisēnam ir 1 gads un 6 mēneši, tāpēc viņam tapa grāmatiņa sīkās motorikas attīstīšanai. Raigo māmiņa deva man norādes. Tā un tā. Vajadzēšot traktoru un pūkainus kaķus, jo tie mazajam dikti patīkot; rāvējslēdzēju vajadzēšot un kabatiņas kaut kā ielikšanai/izņemšanai; krāsainu vārdiņu, kaut ko pogājamu, figūras obligāti un, ja vēl vietas pietikšot, tad skaitīkļus līdz pieci arī būtu forši! :)

Raigo lauku sētā pietika vietas visam. Lai izziņas pilna un pirkstveikla rotaļāšanās! :)








You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!