Ballīšu virteņu jaunumi!

14:07


Kā nu kurš meditē: cits Indijas alās, cits Latvijas mežā, cits istabā uz paklāja, bet es- es dažreiz meditēju griežot. Mūzika, gludināmais dēlis, lupatu kaudze un šķēres... Vesels maiss krāsainu svārku, blūžu, bikšu un galdautu, kas dažādos Eiropas nogabalos kļuvuši lieki, nonākuši Latvijā Zaubes mežiņā, izmazgāti, izgludināti tiek sašķērēti paklausīgos taisnstūrīšos.

Mazās četrstūru lupatiņas saliku raibās rindās un uztapināju jums šīs sezonas ballīšu aksesuāru karodziņu virtenes! Pavasari sagaidot, ballīti rotā Akvarelis- gaišbrūnas pļavas, pirmie zāles asni, sniegpulksteņi, bērzu sulas, vizbuļu pumpuri, krokusi, māllēpes, pavasara lieti...




  Pavasara-Vasaras jaunums- Alise Brīnumzemē! Puiku un meiteņu versija.








Visas šeit atrādītās virtenes lūkojiet Mammas roku i-bodītēs. Veikaliņā redzamās virtenes pieejamas un pasta karietē var iesēsties 2 darbadienu laikā kopš pasūtīšanas brīža! Rakstiet e-pastā vai sazinieties caur labajā pusē redzamo blogger saziņas rīku! 
Gaidu ziņu!





You Might Also Like

2 comments

  1. paldies, ka atgādināji - mums taču arī ir Virtene. jāizdomā svētki!

    AtbildētDzēst
  2. Tas ir pareizais noskaņojums! Lai forši!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!