Pavasaris darbistabā!

14:34


Uuuuuuun aiziet pavasarī! Sagaidām pavasari pavasara ziedu, saules, izkusuša sniega, zaļu asnu un lietus lāšu krāsās! Mammas Rokas šopavasar bijušas tik čaklas kā nekad agrāk! Lielās rosīšanās rezultātā dzimis daudz jaunu ideju. Kādu laiku darbojušās miega režīmā, Mammas Rokas šogad plāno lielo atgriešanos un pat izbraucienus pa Latvijas tirdziņiem par prieku visiem maziem un ne tik maziem! Lai mums visiem gaiši!









 Turpmākajos ierakstos katru dienu atspoguļošu kādu detalizētu Mammas Roku pavasara darbu fotostāstu. Sekojiet līdzi un uzzināsiet, kas īpašs un interesants Mammas Rokām tapis pašiem mazākajiem, kas aizraujoši jauns dzimis lomu spēļu rotaļlietu jomā, kas labi aizmirsts vecais atdzims jaunā kvalitātē un daudzus citus pavasarīgus jaunumus!

Ar sirdssiltiem sveicieniem
Laine


You Might Also Like

3 comments

  1. Kāds prieks sagaidīt ierakstu no Tevis! Domāju, ka esi norakusies mācību un darba pasaulē. :) Gaidīšu ar nepacietību jaunos ierakstus.

    AtbildētDzēst
  2. Sveiciens pavasarī. Lai gan neesam personīgi pazīstamas,ju sāku satraukties,ka no tevis nav ziņu.
    Prieks,ka neesmu vienīgā ko modina pavasaris. Man arī pirmie trīs gada mēneši paiet kā miglā.

    AtbildētDzēst
  3. Diāna, Colorsissy- jā, jo ilgāk nerunā, jo grūtāk uzsākt sarunu. :) Kopā ar visām pārmaiņām, kas mani skārušas pēdējā pusgada laikā, nebija viegli saņemties. Tomēr beidzot ir sajūta, ka atkal gribas runāt. Ir sajūta, ka man atkal ir ko dot, ka varu dalīties... :) Paldies saulei un Laikam. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!