Joprojām jelgavā... Sākas "lomkas" pēc rokdarbošanās!

23:39

Nevaru nociesties neieblogot...
Nav jau tā, ka neko, neko netaisu... Piemēram aizvakar sastiķēju kopā no mājām līdzpaņemtās  "Garo"grabuļzvēru sagataves.

 
Bet tas arī pa šīm dienām viss! Esmu sevi pieradinājusi pie tāda rokdarbošanās ritma, ka tagad liekas, ka sēžu dīkā! No vienas puses priecājos par pārmaiņām un rimto ciemošanos, no otras puses ilgojos pēc savas šujmašīnas un iespējas beidzot sākt atrādīt jaunas idejas un rokdarbus, kas nav saistīti tikai ar puikām!

Tikmēr Emīlija un Niklāvs gan liekas iedzīvojušies un ir sajūsmā par atšķirību starp pilsētu un laukiem! Par mīļāko vietu abiem kļuvusi palodze, no kuras var vērot mašīnas, cilvēkus un pat traktorus (kad brauc garām tie, mazie secina, ka traktorā noteikti ir tētis :))




Tante Aga no Zviedrijas saveda IKEA mantas... Jā, industrija, jā, masu produkcija, bet cilvēki, es mīlu IKEA!!! Laikam tādēļ, ka Latvijā tās nav... un vēl jo vairāk tādēļ, ka ieraudzīju Dominas Ziemassvētku tirdziņā mūsu pašu bāleliņus tirgojam IKEA sapirktas mantas ar sireālu uzcenojumu... Nu,jā, ne jau visiem tantes dzīvojas pa Zviedriju... Citiem diemžēl atliek vien samaksāt par rotaļlietu 1.5x dārgāk.


 

Atvadamies arī no CELEBRATE THE BOY! mēneša... rīt marts! Sagaidāms darbīgs, mīlestības un jaunu atklājumu pilns mēnesis - sekojiet līdzi!









You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!