Steidziet iegādāties abonementus uz "Berimoru"!

01:02

Atcerieties suņuku Berimoru? Jā, to pašu, kuru ne reizi vien pieminēju Starptautiskā Bērnu filmu festivāla sakarā!




Jau nākamajā nedēļas nogalē, tātad, sāksies ilgi gaidītais festivāls!

Mēs ar mazajiem priecāsimies par mums piešķirtajām brīvbiļetēm un ļoti ceram apmeklēt to festivāla programmas daļu, ko rādīs Cēsīs - mūsu bijušajā rajona centrā!

Tikmēr jūs, mīļie lasītāji, abonementus uz festivālu variet iegādāties vēl tikai līdz 7.aprīlim! 
Tie par īpaši izdevīgām cenām ģimenēm – 3 cilvēkiem vai filmām abonementa cena ir 4,00 LVL; 5 cilvēkiem vai filmām abonementa cena 6,50 LVL – pieejami visās Biļešu Servisa kasēs Latvijā, mājas lapā www.bilesuserviss.lv, kā arī kinoteātra “Rīga” un “K-Suns” kasēs. Vienas biļetes cena ir 1,50 LVL. 



 Atgādinu, ka kinoteātros Rīgā, Liepājā, Cēsīs un Ventspilī tiks izrādītas 11 pilnmetrāžas un vairāk nekā divi desmiti unikālas, skaistas, labestīgas un aizraujošas animācijas īsfilmas no Ziemeļvalstīm, Centrāleiropas, kā arī īpaša Gruzijas un Latvijas animāciju filmu izlase!
Festivāla laikā bērni varēs piedalīties arī radošajās animācijas darbnīcās!
Lai uzzinātu vairāk par festivālu, iemetiet aci www.arsenals.lv


Saulainu nedēļas nogali! Atpūtieties, pagrillējiet gaļiņu, aizbrauciet kādā tuvākā vai tālākā ekskursijā - iekrājiet spēkus jaunajai darba nedēļai un tiekamies pirmdien!

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!