EmSī vārdiņsvētki.

15:09


Ballīte notikusi! Joprojām notiek - sirdīs, pērkonam fonā ducinot! Tātad šodien vēl viena jauka diena - diena, kad oficiāli uzsākam baso kāju skraidelēšanas sezonu!

Bet vakar! Vakar nebija ne miņas no pērkona, lietus un citiem laik+bubuļiem! Vakar saule lēja siltu gaismu pār visu, kas bija tās ceļā! Vakar priecājāmies par draugiem, par iespēju zvilnēt zālītē, par nemitīgajiem rotaļlietu+kašķiem, par volejbolu lieliem un maziem, par pušķotu terasi, frikadeļu zupu, zemenēm un arbūziem...







Jubilāres "Es gi šūpoties!" vakar bija likums, un likums bija arī ļaut mazajai gaviļniecei pagaršot visu, ielīst visur un pieskārties visam, kas līdz šim neiepazīts...




Vakar bija māksla...



Un prieks par jauniegūtām prasmēm! Beidzot Spārīte un Niklāvs sāka saprasties un mīt pedāļus vienā - pareizā -  virzienā!


Priecīgi svētki mazai meitenei un viņas ģimenei nosvinēti!


Mani personīgie svētki bija visu šo prieku iemūžināt ar draugu Canon spoguļkameru. Pēc tās paņemt rokās savu Power Shotiņu ir pavisam, pavisam grūti. Eh, gan jau arī manā ielā reiz desas tirgos... :)

You Might Also Like

7 comments

  1. Daudz laimes jubilārei! Un zāļēdajai:)

    Jā, ir starpība starp parasto un spoguļkameru, tur man ir jāpiekrīt. Gan jau būs desas un spoguļkameras arī uz tavas ielas!

    AtbildētDzēst
  2. Sveicieni un bučas manai telefondraudzenītei jubilejā arī no mūsu puses! ;)

    AtbildētDzēst
  3. Brīnišķīgs tusiņš! Man siekalas mutē saskrēja, redzot tos arbūzus. Un tā viena ļoti skaistā sieviete uz segas ar bērnu - nu kā gan dažām izdodas izskatīties kā no žurnāla vāka pat gaišā kostīmā, guļot zālītē! Niklāvs malacis!

    AtbildētDzēst
  4. Sveicieni aizgājušos svētkos!
    Nevaru beigt jūsmot par 2. šī raksta bildi. Tās sejas izteiksmes... Un jubilāres kleita!!!

    AtbildētDzēst
  5. Pievienojos sveicējiem!
    Un bildes ir lieliskas! Vēl nebiju līdz galam izlasījusi, kad, tās skatoties, nodomāju - laikam Laine beidzot tikusi pie sava sapņu fotoaparāta. ;) Lai drīz izdodas!

    AtbildētDzēst
  6. izskatās tāds viegls gaisīgs pasākums. kur tik gribas vēl un vēl tās bildes aplūkot ;)
    lai izdodas kādreiz pie sapņa aparāta tikt ;)

    AtbildētDzēst
  7. Paldies, meitenes!

    Sveicieni salasīti un saujām sadoti mazajai jubilārei (nu jau ex) !

    Un no jūsu mutēm Dieva ausī - man jātiek pie jaunas kameras! Nu jau vairs atpakaļceļa nav!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!