Printerīt`s priecīgai ikdienai - HP tests Zaubes mežiņā.

02:34

Kopš bloga statistika pakāpusies virs tūkstoša apmeklējumu dienā, pie manis ik pa laikam pieklauvē interesanti piedāvājumi ;)

Tātad - apmēram mēnesi atpakaļ uz Zaubes mežiņu (precīzāk uz manu e-pastu) uzrakstīja Aiva no Hewlett-Packard (turpmāk tekstā un vispār visā pasaulē taču HP :)) un izteica interesantu piedāvājumu!

Prasīja Aiva, vai es nebūtu ar mieru uz mēnesi parotaļāties ar HP Photosmart Premium e-All-in-One printeri! Un, kad izrādījās, ka manām rotaļām tiks piešķirta pat tinte un fotopapīrs, mani nenācās divreiz pierunāt!

Un tā, kopā ar Lieldienu zaķi, pie manis atcilpoja skaists, melns Hp printeris.


 Ar skārienjutīgu ekrāniņu! Nu feini!



Jau Lieldienu laikā tapa pirmās fotogrāfijas! 
Iedomājos, cik jauki būtu šitentetādi realizēt ideju bērnu ballītē! Man pašai liekas, ka bilžu drukāšana mājās kopumā ir padārgs prieks, bet jau pāris gadus esmu iedomājusies tieši par šo iespēju - uzdāvāt katram ciemiņam bildīti par atmiņu no ballītes!







Sacīts - darīts! A4 formāta kolāža nav gan printēta tieši ballītes laikā, taču būs jauka dāvana mazajai jubilārei arī nedēļu pēc svinībām!


Veselu mēnesi mēs ar Kundziņu kopējam, skenējam un citādi darbojamies ar šo printeri. Nolēmu pat pie šī gadījuma saskenēt datorā bildes no sava bērnīb`sdienu albuma!




Vienīgais, kas ies secen mūsu izmēģinājumiem šeit Zaubes ārēs diemžēl ir visas opcijas, kas prasa bezvadu pieslēgumu. Un te nu varētu darboties teju bezgalīgi! 

Izrādās, ka katram HP ePrint printerim ir unikāla e-pasta adrese, kas ļauj sūtītājam drukāt un/vai nosūtīt e-pasta ziņu! 

Lūk video, kas parāda, kā šāds printeris var atvieglot vai papildināt strādājošas mammas ikdienu:


Mani pašu ieintriģēja vairākas saīsnes uz skārienjutīgā ekrāna - piemēram iespēja izdrukāt dažādas rakstāmdarbu un uzdevumu lapas bērniem vai, piemēram, sudoku mīklas! Jautri! Labprāt izmēģinātu šīs opcijas, ja vien Zaubes mežiņā tas būtu iespējams ;)


Pavisam drīz mums no printerīša jāšķiras. Grūti laikam būs atkal pierast pie mūsu "vecā zābaciņa":D


Skaistu dienu jums meitenes!

 

You Might Also Like

5 comments

  1. kāda zaķa ligzda!!! īstākas nemēdz būt:))

    jā, printēt foto-bildes mājās ir tik jauki, nu ļoti ļoti jauki - taču nežēlīgi ātri beidzas krāsainā tinte. Vismaz mums tā bija ar vecāku modeli. Oriģinālā ir nūuuu, teiksim tā, dārga gan, un ne-oriģinālas lietot nedrīkst. tas ir pārbaudīts... Diemžēl:)

    AtbildētDzēst
  2. Izskatās pēc varen feinas uzpariktes - žēl, ka nav uz palikšanu:)

    Piekrītu Dzintrai par krāsas patēriņu - manējam printerim ir nepieciešami seši dažādu krāsu kārtridži. Tad nu tikai spēju tos mainīt. Fotogrāfijas printēju tikai tad, kad savādāk nav iespējams.

    AtbildētDzēst
  3. Veikls mārketinga gājiens no HP puses! :)
    p.s. Bezvadu iespēju tu varētu izmantot, ja tev mājās būtu bezvadu rūteris.

    AtbildētDzēst
  4. Jā mums ar mājās ir tas zvērs (vecāks modelis tiesa), kur viena kārtridža LV teju desmitos latu maksā, pērkam tikai no ārzemēm, un ar, leitojam dikti taupīgi, pa labi, pa kreisi nedrukājam.
    Biežākais, ko izmantoju ir skaneris:D

    AtbildētDzēst
  5. man arī ir vecāks modelis (kādus 2-3 gadus) un tas kas man patīk, ka par ļoti saprātīgu cenu ir kopētājs, skaneris un printeris vienā. Tā kā kādu laiku strādāju no mājām tad man ir arī printeris un skaneris, bet tie tagad stāv plauktā jo šis pilnībā visu vajadzīgo nodrošina un ir kompakts. Par kārtridžiem - esmu lietojusi arī aizstājēju nu skaidrs ka nav tik ilgi utt, bet gadījumā ka ļoooti vajag bet nav $ orģinālajam tad vismaz ielāpa opcija ir. Bilžu kvalitāte - noteikti labāka ir taisot salonā - tur tiek gaismots papīrs, šeit šļaktināta krāsa un kvalitāte ir atšķirīga, bet tomēr jāsaka ka diezgan laba, mājas albumu uz tāda netaisītu, bet dažos gadījumos ir ok. Un jā - mēdz tā ražotāji populāriem blogiem piedāvāt savu produktu palietot, ja jau prece nav s...ds tad var tikai iegūt ;)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!