Blogdraugu tusiņš tuvojas ar joni!

01:26

Un tagad tā nopietni! 

Plānotais augustbeigu "Mammas roku" blogdraugu salidojums (nu parasts tak` burziņš radošām un savstarpēji sapazīties gribošām meitenēm) jau tepat aiz stūra - palikušas nepilnas divas nedēļas!

 Es gan pagaidām ar visu savu pelēko šūnu daudzumu, ko Dievs manā glītajā galviņā ielicis, atrodos Jaunpiebalgas Gadatirgū! Tas notiks jau šosestdien, tāpēc ar katru dienu redzu sevi padarām aizvien vairāk un vairāk!Nemaz nezināju, ka spēju vienā dienā paveikt tik daudz cik paveicu pēdējā laikā! Bet tā jau ir - kurš labi paslinko, tam pēc tam labi jāpastrādā! Tas šoreiz 100% par mani, jo bija jūlija nogale man laiskuma periods... Lūk, tāpēc tagad strādāju daudz un koncentrējos katram nākamajam notikumam pēc tam, kad beidzies iepriekšējais - lai nenokūpētu! :D

Taču saieta dalībnieces sāk uzdot man dažādus loģiskus jautājumus, tāpēc šis raksts būs kā kopēja atbilde visām jums, mīļas ciemiņmeitenes!

Pirmkārt jau gribu jums pateikt, ka ar lieeeeeeeeeeeeeeeeeeelu nepacietību gaidu mūsu tikšanos! Ka tik nelītu lietus! Un, pat ja līs, tad lai līst tā, ka to nejūt! :D

Taču mani drusku moka neziņa, kāpēc no 23 meitenēm, kas teorētiski pieteicās ciemos, šobrīd uz braukšanu pošas vien 9!!!???  No trim meitenēm gaidu anketas, divas vietējās blogotājas uzaicināju pati, divas citas man tiešām pateica, ka plāni mainījušies pēdējā mirklī, bet pārējās... Netieku gudra... Jebkurā gadījumā - vienalga, vai esat aizpildījušas TO anketu vai nē, ļoti gaidu jūs ciemos 20-tajā augustā Zaubes mežiņā! (tikai jāsazinās ar mani jums būs šā vai tā, jo citādi ceļu nezināsiet :D)

Par TO anketu!

Šodien jau rakstīju vienai no blogdraudzenēm, ka anketa nav paredzēta, lai noskaidrotu, vai esat psihiski pieskaitāmas, vai citādi atbilstošas šim pasākumam :D
Mans galvenais mērķis noskaidrot:

1) No kurienes ir katra no jums un kā nokļūsiet līdz Zaubes mežiņam
2) Ko katra no jums prot un ko var iemācīt citām
3) Uz cik dienām varat izrauties uz Zaubes mežiņu, lai zinu, cik intensīvam jābūt pasākumam un ko varu atlikt uz otro dienu!!!
4) Protams jūsu kontakttālruņus, lai varu jūs apzvanīt un operatīvi informēt!

Par plānoto pasākuma gaitu...

Neizplūstot detaļās( jo par detaļām man nav ne mazākās nojausmas), starp mums

ir blogdraudzene - arhitekte, kas tiešā nozīmē piedāvājas ziepes vārīt :) - viņa, ja kas arī EKO maizes un našķu cepēja

, ir pāris manikīres :D (ja nopietni, es nebūtu pret, jo mana Ērgļu manikīre nekad nav brīva), 

make-up speciāliste, kurai patīkot padomos dalīties,

fotogrāfe, Māksliniece ar lielu burtu, kuru noteikti varēs patincināt (vismaz es to darīšu),

pāris grāmatvedes, kurām es uzkritīšu kā muša ar jautājumiem, ja viņām nekas nebūs pret :D

 Un tas nav viss! Tas tikai ieskatam! Kompānija būs raiba un runājamā daudz! Es viena pati vien varētu visu dienu norunāt :D:D:D:D, kur nu vēl ducis izcilu personību vienuviet!

Kopā uzvārīsim zupiņu un sagatavosim citus našķus - kopīgā darbā sarunas raisās viegli vieglītiņām!

Visas atbraucējas gaida neliels, mīļš pārsteigums!
Tām, kas paliks uz abām dienām otrā dienā esmu ieplānojusi nelielu izsēņošanos Zaubes mežiņā un kopīgu MUKLUK jeb zeķčību meistarošanu!


 Es pati labprāt iemācītos dekupāžu - salvetes jau nopirku un zinu, ka mierīgi varētu, protams, atrast pamācības internetā, bet ja ar savām zināšanām vizuāli padalītos kāda no blogdraudzenēm, tas būtu dievīgi!!!!!! 

Tad vēl Fimo gribētos apgūt! Man pagaidām tumša bilde! Neviena no meitenēm nepiemin anketās šos talantus, bet varbūt ir vēl kāda, kuras plāni tikai pamazām sāk vīties uz Zaubes mežiņa pusi - laipni lūgtum bariņā!

Un vai kāda no jums nespēlē ģitāru? Būtu forši padziedāt ugunskura gaismā(ja nelīs, protams). Ko? Es te par daudz aizsapņojos? Vai tad katra otrā meitene nespēlē ģitāru? :D

Par nakšņošanu...
 
Pieņemsim, ka līs. Nu pieņemsim. Teltīs gulēt gribēs vien piedzīvojumus alkstošākās! Taču nav tik traki - padsmit meitenēm vieta atradīsies manās un vienas Zaubes blogdraudzenes mājās - par to nekreņķējiet!

TRANSPORTS!

 Meitenes pareizi ievēroja, ka ar sabiedrisko transportu uz Zaubi nokļūt ir problemātiski! Labās ziņas tādas, ka dzīvojam tuvāk Mazozolu pagastam, kā Zaubes centram, tāpēc autobusus skatāmies uz pirmo minēto!
TAČU! Dažas no jums brauks ar auto - tāpēc arī svarīgas šīs anketas, jo jau tagad redzu, kā apvienot jūs bariņos, ja vien jums pašām nekas nav pret!
Par transportiem es noteikti uzzvanīšu katrai atsevišķi un visu samenedžēšu - bet nākamnedēļ, labi?

Nu tā... Laikam pagaidām viss... 

Ā, par līdzņemamo lietu sarakstu - arī to nākamnedēļ!
_________________________________________________________

Atpakaļ darbos!
Skat, ko mans mammis veic, kamēr es  moku šujmašīnu! :)



 




You Might Also Like

9 comments

  1. Ai, cik fantastisks pasākums Zaubē briest! :) Būtu ātrāk iečekojusi par šito tusiņu, varbūt arī aizdotos ar ģitāru. :)

    AtbildētDzēst
  2. Ui,izklausās,ka briest dikten jauks pasākums!!!
    Diemžēl vasara un brīvās nedēļas nogales ir tik cik tās ir un kā vienmēr ir par maz,lai visu iecerēto pagūtu izdarīt!Tā,nu,nu šoreiz domāju un domāju un tomēr nosliecos par citu(šoreiz ne blogdraugu salidojumu)!Par kaut ko, ko sapņoju jau vairākus gadus!!!Un ļoti ceru,ka tāpat kā Jums,mīļās blogdraudzenes, izdosies super jauks pasākums Zaubes mežiņā,tāpat man izdosies manis ilgi sapņotais pasākums!Par to,kur kas un kā,tad arī mazliet ar jums vēlāk padalīšos -emocijās!
    Es tomēr ceru reiz apciemot arī Tevi,Laine,ja vien nebūs iebildumu,Tavā jaukajā paradīzes stūrītī!

    Lai jauks un emocijām pilns pasākums!!!!:))

    AtbildētDzēst
  3. Ja neiestāsies zemestrīce, es gan būšu! Jau kopš ziemas, ja nemaldos, gaidu šo pasākumu!

    AtbildētDzēst
  4. :))) Es ar nevaru vien sagaidīt burziņu...
    Kā man patīk tie kabacīši....manā dārzā šogad tikai dzelteni sanākuši...

    AtbildētDzēst
  5. Man tas fui! par anketu. :) Visam sekoju līdzi, un anketa būs būs būs. Kā parasti ir brīži, kad nekas nenotiek, bet kad sāk notikt, tad visi pasākumi reizē ( kā agrajā jaunībā - nav ar ko uz randiņu aiziet, un tad pēkšņi nezini vairs ar kuru iet - tāda izvēle :)
    Es šonedēļas beigās vēl ceru uz skautu un gaidu nometni tikt, ar domu, ka jāpaspēj pēc tam telti izžāvēt priekš Zaubes mežiņa :)

    AtbildētDzēst
  6. Sveikiņas!
    Man ar tas lielais fui, pieteicos pasākumam, bet anketu nepildu, jo diez vai tikšu, draugiem piedzima mazais un mums taisni 20tajā jābrauc raudzībās. Bet apsveru domu, ja jūs vēl 21majā tusēsietvarbūt aizbraukt līdz Zaubei, sāku skatīties kartē, ka man no Skrīveriem taisns ceļš uz Zaubi, nemaz nezināju. Biju braukusi uz Līgatni, bet kā es tā Zaubi nebiju pamanījusi???!!!!
    Neko nesolu, bet dikti ceru!!!!!!

    AtbildētDzēst
  7. Agnes` - nav te ne fuj, ne nefuj! Nav nekas peļams, ka netiec. Es tikai nesapratu - domāju, ka kaut kāda kļuda tai skaitītājā...

    Cerams, ka tiksi tomēr, taču lūdzu uzraksti tad e-pastu, jo ja tu brauc no skrīveriem, tev uz Zaubi gluži nav jābrauc - tur ir drusku savādāks ceļš - paskaidrošu!

    AtbildētDzēst
  8. Esmu blogos pavisam nesen un nemaz nezināju, ka tik forši pasākumi notiek! Super,nākamgad noteikti gribētu piedalīties. Paldies tev, Laine, par labo ideju.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!