Idejas bērnistabai laukos!

01:03

Tiklab pilsētā. Taču es dzīvoju laukos un visas no šīm idejām iedomājos šeit - provincē - labas esam! 
Turklāt mani allaž piesaista bildes, kurās redzu interjerus un mēbeles, kuras neprasa milzu ieguldījumus un ir gana kreatīvas + vienkārši uztaisāmas!

Bērnistaba sākas ar gultu. Manā fantāzijā šim nolūkam nepieciešama vien čupiņa dēļu!




Manas absolūtas favorītes ir šīs divas gultiņas (vismaz nevienam nav jācīnās par gulēšanu otrajā stāvā) :


 Dēlīši palika pāri? Uztaisīsim pakaramo!

Un vienu upes apskalot` mietiņ` pakaramajiem...


Nākamais solis - mēbeļu reciklēšana!

Nevajadzīgs žurnālgalds var pārtapt par tāfeļgaldu:


Gultiņa, kas vairs neveic savu sākotnējo funkciju, var turpināt dzīvi bērnistabā šādi:


Viens vecs skapis var kļūt par slepeno ieeju bērnistabā! (Ideja ko noteikti reiz aizņemšos! )


Un ja jau reciklējam, tad lūk veids, kā aizstāt naktslampiņu:


Pēc iespējas vairāk rokdarbu, retro un vienkāršības interjerā! Un pats galvenais - balts fons visiem krāsainajiem sīkumiem!


Iedvesmas pilnu dienu jums!

You Might Also Like

13 comments

  1. dikti jau feini - es būtu pārlaimīga, ja spētu saviem bērniem tādu interjeru nodrošināt :))) tās abas gultiņas-mājiņas uz koka kājiņas ir vnk super!

    AtbildētDzēst
  2. Superīgas idejas, bet tur vajag vairāk drosmes un paļaušanās, nekā ir man. Ieraugot mājiņas uz koka kājiņas, es iedomājos, cik apgrūtinoši būtu tur katru vakaru pārklāt gultas veļu (ja bērns čurā gultā) vai izmērīt temperatūru slimam bērnam, vai paņemt klēpī, ja naktī samurgojas. Ieraugot eju caur skapja sienu, es iedomājos - ja nu bērnu vajadzētu ļoti, ļoti steidzami uz rokām iznest ārā. Piekārtā gultiņa manī vienkārši iedveš šausmas - mans aktīvākais puika krīt ārā pat no gultas, kas ir gandrīz pie zemes.
    Man kaut kas jādara ar savu nežēlīgo praktiskumu, tāda attieksme mani attur no visas jautrības. :)

    AtbildētDzēst
  3. Absolūti feinas idejas! Uzkaramo gultu es arī noteikti neliktu bērnistabā, bet ideja bezgala feina un vecākā skolas vecuma bērniem man liekas ideāla! Apkopoji visnotaļ oriģinālas idejas, tās skapja durvis vienkārši pasakainas, kā arī otrā stāva mājiņas, un ...

    AtbildētDzēst
  4. Fantastiskas idejas!Paldies par ieskatu!

    AtbildētDzēst
  5. Es arī par tādām gultām uz koka paletēm savai Emīlijai domāju... visu laiku paturu šito variantu prātā, kad vairs nevajadzēs redeļu gultiņu.

    AtbildētDzēst
  6. Cik skaistas un krāsainas bērnistabas idejas! Es arī sapņoju, ka kādreiz varēšu iekārtot lielu un skaistu bērnistabu savās lauku mājās!

    AtbildētDzēst
  7. Cik daudz lielisku ideju! Paldies!
    Diāna, nebēdājiet, tas nav tikai jūsu "nežēlīgais praktiskums", bet gan veselais saprāts! Skaistumam ir jābūt arī praktiskam! Taču ir vērts kaut ko pamainīt, tas sniedz lielu gandarījumu un prieku! Paņemiet kādu daļiņu no idejām, kas redzamas fotogrāfijās, kaut vai par daudzajiem fotorāmīšiem, mīkstajiem spilveniem, krāsainiem aizkariem, krāsanām ķīniešu lampām pie grieztiem tas taču ir droši, nav riska.. redzēsiet, ir tā vērts! Lai veicas!!

    AtbildētDzēst
  8. Es pareizi saskatīju? Pirmajā fotogrāfijā kā dīvāna atzveltne izmantotas vecas durvis, tikai horizontāli. Labais! :))

    AtbildētDzēst
  9. :) koka palešu gultu esmu noskatījusi pati sev :) Bet tās mājiņas uz vistas kājas ir vienkārši superīgas...Vai skapis kā ieeja uz bērnistabu...

    AtbildētDzēst
  10. Piekaramās dēlīšgultiņas ir vienkārši burvīgas, bet nu noteikti vairāk piemērotas lielākiem bērneļiem. Mana lielā meita vēl tagad reizi pa reizei izveļas no gultas:(
    Durvis uz slepeno istabu - eh, es tādas pat sev gribētu:) Kaut kas no "The Lion, the Witch and the Wardrobe":)?
    Un tas saldais minimālisms, kas piemīt visiem šiem dizainiem man ļoti iet pie sirds.

    AtbildētDzēst
  11. Õ! Kā reizi pamazām ierīkojam savas jaunās mājas. Un esmu sajūsmā par šīm idejām bērnistabai.
    Noteikti tajā ierīkošu tāfeļsienu, lai Ķipars (un nākamie, kad būs) var izpausties radošumā.

    AtbildētDzēst
  12. Fantastiskas idejas! VIde pasakainai bērnībai! :)

    AtbildētDzēst
  13. Mani visvairāk tas skapis ieejai bērnistabā uzrunāja..eh, ka nav kur realizēt, citādi izskatās,ka mums ne tikai meitām vārdi vienādi, (starpcitu, es arī savu kundziņu jau kopš neizsakāmi seniem laikiem, par "kundziņu" saucu - sasmējos, kad pirmo reizi izlasīju-nebiju vēl dzirdējusi nevienu citu tā sakām :D ), bet arī skapji pie istabas durvīm būtu :)) Atgādina kādu ainu no "Nārnijas hronikas" - man patīk pasaku filmas :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!