Loterijas rezultāti!

09:11



/foto Inese Bāra/

Ir 5:30 pirmdienas rītā. Vakar aizgāju gulēt ap sešiem vakarā un pamodos (loģiski) trijos naktī mundra un izgulējusies! :D Tāpēc, kafiju malkojot, pamazām sāku darboties ap bildēm no malu malām...

Man tāpat kā lielākajai daļai blogdraugu tusiņa dalībnieču prasās pēc domu un prieka, un atmiņu salikšanas "pa failiem", pirms rakstīt par emocijām, kas manī mājo pēc šīs satikšanās... Pagaidām viens LIELS paldies visām ciemiņmeitenēm - jūsu savestie labumi un aizmirstās lietas liek man justies tā, it kā jūs vēl nekur nebūtu aizbraukušas! :)

Kājās man pašas darinātas zeķčības, fonā skan Santini dāvātais St Germain, krūzē Kitijas dārgā kafija :D un, kamēr prāta apcirkņos nosēžas labās domas, pieļauju, ka jūs ziņķārojat uzzināt izlozes rezultātus!

Blogdraugu tusiņa ietvaros no trīs dažādām bļodiņām tika izvilti trīs laimējušo kārtas numuri! Process gan nav nofilmēts, taču ticiet - viss notika taisnīgi un korekti :)

Tātadiņ!

1. Soma aizceļoja kopā ar vienu no atbraukušajām blogdraudzenēm - Agnesi Lipšāni! 

2. Zeķčības tika Aijai Elliņai, kura arīdzan dāvaniņu saņēma klātienē! Aijai tas esot jau trešais laimests nedēļas laikā! Nu ko lai piebilst - Aiju, ķer zvaigzni aiz astes un varbūt aizpildi kādu "Latloto" biļetīti ;)



3. Bēbīšlietas gan vēl stāv Zaubes mežiņā un gaida došanos uz pastu un pēc tam ceļojumu pie Ingas Zvaigznītes!


Uz sazināšanos, Inga! 


Pārējām - milzu PALDIES par tik aktīvu piedalīšanos! Domāju turpmāk jūs apbalvot ik mēnesi! Tāpēc esiet možas un turiet acis un ausis vaļā! :)







You Might Also Like

5 comments

  1. :) smaida kilogrami par tām lēdijām, kuras vinnēja:) un par to, kura to visu Organizēja:) Vārdu - Paldies, gan jau dzirdēsi līdz- nākamajam "ciemos" būt pasākumam:)

    AtbildētDzēst
  2. nu feini feini, man prieks par šādu pasākumu. nākošo reizi apsolos būt klāt kā štiks. Un Aijai, sveicieni, par vēl vienu laimestu :D tiešām paķer vēl laimi aiz astes un aizpildi kādu loto biļeti :)

    AtbildētDzēst
  3. Pievienojos ar sveicieniem Fortūnas aplaimotajām! Eh, tašīņa man tomēr netika:):)
    Un jau nākamgada vasaras kalendārā atzīmēju braucienu uz Zaubi:) Cerams, ka blogdraugu salidošanas tradīciju turpināsi, un ņemsi pretim jaunus dalbniekus:)

    AtbildētDzēst
  4. Lainei jau vairs nav atkāpšanās ceļu :D es jau tagad sākšu gatavoties nākamgad pasākumam :) savādāk, ja tagad būtu tomēr tiksusi, tad būtu aizskrējusi kā no mājām izdzīta. lasot tagad daudzajos blogos atsaukses, riktīgi nodarbināts pasākums bijis, kur tomēr vaig savu radošumu līdzi azotē taustāmu aizvest :)))

    AtbildētDzēst
  5. nu man jau likās aizdomīgi, ka man 5.00 no rīta e-pasts ieripojis :))) vēl nodomāju, ka mans dators nolēmis pajokoties...
    Milzīgs, milzīgs paldies Tev par šo pasākumu, to atceroties vēl joprojām smaids nenoiet no ģīmīša :) Redz, mēs jau tās lietiņas ar aizmirsām tā teikt uz atgriešanos, vaļā no mums jau laikam vairs netiksi (ja nu vienīgi aizbēgsi no valsts).

    Lai ir labi, kur ir labi - Zaubes mežiņā ir labi (re, jau dzejā sanāca :D)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!