Mūzikas pauze.

23:52

Rīt pastāstīšu par mūsu bērnudārza meklējumiem, šonedēļ plānoju atrādīt arī Gadatirgum sagatavoto; jums noteikti jāredz, kādus aksesuārus iegādājos rudeni gaidot (pretēji tiem, kas apraud vasaru, es šogad nez kālab priecājos par tuvojošos lapkriti), taču pagaidām īss muzikāls sveiciens un beigās baaaaaaigi svarīgais jautājums! :)

Tātad par mūziku - manas māsas paziņa ieteica šai un šī atkal man vienu jauku amīšu grupu - "Needtobreathe". Tā nu jau otro vai pat trešo nedēļu, sagaidu lietu ar


Šūpojos līdzi


Un uzsitu ritmiņu dvēselei, klausoties


Ticu, ka kādai no jums arī šo puišu - kristiešu semi+kauntrīmenu (kaut paši sevi dēvē par rokam piederošiem) - balsis pielies dvēseli silta prieka pilnu!

Un tas lielais jautājums, tātad ir šāds:

Vai kādai no jums ir nācies būt uz "Labu Dabu"? Sevišķi mani interesē info par atrašanos festivālā kopā ar mazajiem - cik viegli/grūti tas ir un cik ļoti padomāts arī par bērnu izklaidēšanu/čurināšanu/ēdināšanu un tādas lietas! Labprāt aizšautu uz to Labo Dabu - nav jau tālu - tik baiļojos, vai nesanāks tāda vilšanās... Jo nez kāpēc iedomājos, ka tas tāds baigais hipiju pasāciens ar tendenci uz ģimenes kopābūšanu... :)

You Might Also Like

4 comments

  1. ehhhh ... atvēru "Lay 'Em Down" un 15. sekundē iemīlējos solistā :) vot tagad sēžu un sev skaidroju: meitenīt, rudens nāk, ne pavasaris!!! Mājās vīrs un 2 bērni, a tu sapņainām acīm skaties uz aizokeāna princi!
    Paldies, Laine, par kolosālo atklājumu un par to, ka padalījies ... jo arī man šogad tāds noskaņojums, ka gribu to rudeni un šī nu ir īsti piemērota mūzika tā pienācīgai sagaidīšanai!

    Gunta

    AtbildētDzēst
  2. Neesmu bijusi tai festivālā, bet iekš dilles skoliņas mājas lapas pašā augšā bij info www.skolapoga.com par to bērnu rotaļu būšanu festivāla laikā un skolotājās tur foršas:)
    un es arī gaidu rudeni. Rudens ir pats pats labākais un gardākais.

    AtbildētDzēst
  3. Labā Dabā būs bērnudārziņš, kur varēs mazos atstāt, ja gribas iet mazliet mierīgi mūziku paklausīties + dažādas aktivitātes, par kurām sīkāk var papētīt šeit: http://labadaba.lv/labadaba2011/?page_id=38 , kā arī kino mājā abas dienas būs pa kādai Vides Filmu studijas filmai, kas varētu bērniem patikt.

    Būs interesanti visiem!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!