Pēdējās augusta nedēļas nogales prieki!

23:48

Brīnumaini (at)vasarīga, kaut gan... nē - kārtīgi vasarīga nedēļas nogale tikai piedzīvota Piebalgas pakalnos!

Prieks atvadīties!

Zaubes mežiņš uz pāris dienām atstāts ziedošs un lielo sēņošanu tā arī nesagaidījis...



Satikšanās prieks!

Zosēnmājā, uz kuru bez mums trim bija atbraukušas arī četras ~10 gadus vecas meitenes, valdīja pamatīgs haoss un jampadracis! :D
Mans personīgais atklājums - bērni šajā vecumā spēj izteikties šādi: " Elīz` vai tu lasīji manu observatorijas relīzi? Galaktika ir netīra! "
 Wow... Observatorijas relīzi? Nopietni, Daina? Es tavā vietā labāk izbaudītu iespēju būt bērnam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Visādi citādi - meitenes kā meitenes. Sapriecājušās par iespēju grūstoties un ķiķinot iet zvaigžņotā naktstumsā kalnā marsu skatīties (tas zemei esot bijis tik tuvu kā nekad un nākamreiz būšot tik tuvu tikai pēc vairāk kā simt gadiem...)... Dalot sēdvietas pie galda, strīdoties par to ar kuru kura gulēs... Paliekot nomodā līdz 6:30 rītā pie Monopola spēles un  peldoties rudenīgā ūdenī...:) 



Un pa vidu topošo tīņu izdarībām - bērnu ballīte. Mazajai kaimiņu Alisei 3 gadi! 

Bērniem - piepūšams prieks!
Mans prieks - vērot paaudžu simbiozi!...








Zīmētprieks.

Niklāvs jau reizes 5 uzzīmējis žirafi un kādu dienu noteikti sadūšosies uzzīmēt ne tikai kaklu :)





Prieks apzināties...


...Ka kaut kad, kad Laima, Dēkla, Kārta, Jumis un kaut vai Allahs un Buda tā būs lēmuši, Jaunpiebalgas pagasta "Dzirkstiņos" uzsliesies mana māja radošajiem sapņiem!
Pagaidām - pārāk ātri postā ejošas drupas, aizaugušas atmatas, pussabrukusi klētiņa un nogaidīšana, un bezgalīgs jautājums - kur manam sapnim naudu ņemt?... :D


Atklājuma prieks!


Bites, izrādās palīdz iztīrīt dravinieka inventāru! Taču, kā teic Mārtiņa mamma - skolota biteniece - tas varot izvērsties arī par ne tik patīkamu pasākumu, ja uz medaino tīrīšanu pielido kaimiņdravas bites. Tās tad nokožot vietējās. Skarba daba.






Priecīgu pirmdienu, draugi!
 

You Might Also Like

4 comments

  1. Cik skaisti uzrakstīts! Lasot par 10gadniecēm, atcerējos savu bērnību un nodomāju, cik forši ka ir vecāki, kuri ļauj saviem bērniem izbaudīt prieku iet gulēt, kad paši vēlas (brīvdienās protams):))
    Lai mums izdodas!!!

    AtbildētDzēst
  2. Burvīgs lasāmgabals pie manas vēlīnās rīta kafijas:) Un ar 10 gadīgām meitenēm ir tā, kā tu raksti:)
    Gan jau finanses tavai sapņu mājai pašas uzradīsies, kad zvaigznes būs labvēlīgā rindā sarindojušās:)

    AtbildētDzēst
  3. Hei! Niklāva žirafei taču jau ir galva, pat ar visiem radziņiem, tikai skatā no aizmugures:)

    AtbildētDzēst
  4. Martta - viņai ir smuka galva un kakls - tikai rumpis kaut kur izgājis pastaigā :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!