Raibs gar acīm!

00:18

Atpūsdamās no festivāla radītās fiziskā iztukšīša sajūtas, pirmdien biju aizceļojusi uz Valmieru. Plāns bija sākt interesēties par SIA dibināšanu Uzņēmumu reģistrā un izšļūkt man zināmās humpalbodes. Par to, kā gāja UR - atsevišķs stāsts kaut kad (kad SIA lietas būs pavirzījušās), par humpalbodēm - šoreiz pārrados mājās tikai ar vienu strīpotu tunikmaiku. BET! Diena bija burvīga, brīvā laika atliku likām, naudas pietiekoši, tāpēc ....palutināju sevi raženi un pilnīgi neplānoti (laikam jau liktenis :D), nopērkot sev priecīgus rudens aksesuārus!!!!

Pieminēšu vien, ka tonējumam nav nekāda sakara ar Praidu - man šī tēma ir pilnīgi vienaldzīga, kas laikam ir labākā attieksme, šķiet. Mans gadījums ir drīzāk vēlme lietaino rudens periodu padarīt dvēsel`ssiltāku ar "raibs gar acīm" metodi! :)




_______________________________________________________________________________________
Un, tuvojoties Gadatirgum - mazs sneak peak jeb "ieglūnējumļāvums" (mans izdomājums, ārprāts! :D:D:D:D:D:D:D) "Mammas roku" rudens kolekcijā! Nu, labi, šogad to par kolekciju nosaukt vēl būtu skaļi, taču, ja viss virzīsies, kā nākas, pret nākamo rudeni šādām līdzīgas mantiņas varēs iegādāties "Mammas roku" internetviekalā! Un atkal jau - nesteigšos notikumiem pa priekšu ...

Ideja un dizains (un dzijas, kuras vajadzēja glābt no kodēm, jo iegādātas laikā, kad šujmašīnas man vēl nebija) mans, bet adītāja - mana krustdēliņa ome!!!!! Meitenes, reiz jau rādīju viņas burvīgās adītās zeķītes un šoreiz varu tikai priecāties tālāk! Mūsu sadarbība izrādījās vareni veiksmīga un cerams vēl ilgi turpināsies!

Gadatirgum tika sarūpēti 10 pāri dažādu lielumu tumšpelēku un gaišpelēku zeķīšu. Tumšās manas favorītes, tāpēc abiem maniem mīļumiem tika pa šādam ceļgalzeķu pārim. Taču palika vēl 16 smukas, smukas, gaišpelēkas strīpaines - tātad visi aidā uz Jaunpiebalgu 13tajā augustā! :)


Raibu nedēļas nogali! Pagaidām vēl nezinām, kādā virzienā, bet arī mūsu mazģimene kaut kur taisās! Steidzam baudīt vasarīgi saulainās dienas, meitenes!

You Might Also Like

7 comments

  1. var manīt, ka Tu ar prieku gaidi rudeni - šitādi feinie aksesuāri, apžilbt var :D

    AtbildētDzēst
  2. mēs gan nepraktizējam vilnas zeķu valkāšanu, bet rūdam kājas, bet šitās dikti smukas izskatās :) par to SIA pastāsti gan, it īpaši, kāpēc tieši SIA, nevis IK vai patentmaksājumu

    AtbildētDzēst
  3. Jaukas gan tās garzeķes!

    Bet kas tur varētu būt par sarežģījumiem ar SIA? Tas taču ir vienkāršākais veids, kā visu noformēt, un atbildība tikai ar statūtkapitālu (vienmēr brīnos par tiem drosminiekiem, kuri uzdrošinās IK reģistrēt). Nodibināt SIA ir ātri un vienkārši, varbūt laukos tas ir savādāk? Ar interesi gaidīšu stāstījumu.

    AtbildētDzēst
  4. Rudens rādās būs krāsains...:) es atkal uzliku aci uz violētie zābaciņiem
    Tās zeķes izskatās fantastiskas... pati sev tādas gribētu!!!
    Reizēm valsts iestādes izceļās ar to, ka katrā ir savi noteikumi :D Atliek viens apbruņoties ar pacietību un informāciju.
    veiksmes, Laine!

    AtbildētDzēst
  5. Burvīgs lietussarg+gumijzābaku komplekts :)
    Man ar laikam temperatūras izmaiņu vai kā cita iespaidā, bet arvien vairāk gribas domāt rudens virzienā. Turklā šogad - kaut kā bez mazākās nožēlas par vasaras tuvošanos beigām.

    AtbildētDzēst
  6. Laikam jau lauku dzīves ar neizbēgamajiem rudens/pavasara dubļiem ietekmē es arī šopavasar iegādājos rozā puķainus gumijas zābakus. Ja kāds pirms bērnu dzimšanas man būtu teicis, ka es sev pirkšu rozā puķainus zābakus... neticētu, neticētu. Tā kā ļoti labi saprotu sarkano zābaku + lietussarga pirkumu.

    AtbildētDzēst
  7. Zābaki tā vien liek vēlēties zeltainu, lietus pilnu rudeni, bet tās zeķes... ir kolosālas! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!