Siltemociju nektārs - blogdraugu satikšanās.

12:44

 Teju visas meitenes par to ir jau uzrakstījušas.

 Inese no "Gadalaiku skicēm" to dēvē par "radošās dzirksts lādiņu". Inese - tavs īstais attēls un skaņa man laikam bija vislielākais pārsteigums! :D Tiešām! Paldies, ka atlicināji laiku lai ierastos! Paldies par smiekliem lapenē un rūpīgi izmeklētajām (no darba galda saslaucītajām :D) sīklietiņām! Arī ziepju burbuļi jau pa pusei izpūsti...


Kristīne - tā kas bloga "Klusi sajust sajūtas" rakstītāja, teic, ka "smaids sejai pielipis joprojām"... Man arī, Kristīn, jo tu biji garāka un tievāka, un jaunāka kā es tevi iedomājos! :D Ak, jā - arī runātīgāka! Meitene, kas blogā izsakās Rabindranatiski Tagoriski izrādījās pavisam normālos tekstos runājoša iekš dzīves!
Paldies, Kristīne par dekorācijām - es jau tev teicu. Tikai vēlreiz gribu, lai tu zini, cik pateicīga tev esmu! Nemaz nerunājot par milzīgo kaudzi sarkano neļķu un grāmatu čupu piedevām! Un Valtera papildspēkiem, kas gan jau arī ir tavs nopelns :D! Tevis dēļ es pirmo reizi pagaršoju lielogu mellenes un nesatraucies - tos muklukus un strīpaino džemperi, ko atvēlēji tik cēlam mērķim, es tev atdošu (izmazgātu) pie tikšanās  :D




Otra Inese savā emuārā "Pie Ineses" atzīst, ka pēc notikušā salidojuma jūtams saldsērīgs piesitiens... Man arī tā ir! Saldi sērīgi... viss par jums vēl atgādina un šķiet, ka esat tikai uz mirkli izgājušas pastaigā, lai tūliņ atgrieztos!
Tu, Ines`, biji tieši tāda, kā es tevi iedomājos!
Visu dienu/vakaru pavadīt basām kājām - to vajag varēt! Un taisni žēl, ka neuzšuvi muklukus - tie noteikti nekavējoties tiktu pie rozēm un citiem izskaistinājumiem, vaine? :) Taču - ja tu būtu šuvusi zeķzābakus, mums visām nebūtu lielā pulka bilžu, kuras tu pacenties mums visām sagādāt! Turklāt paldies, Pilsētas Laumiņa, ka atšoferēji uz Zaubes ārēm vēl divas pasažieres!

 /un vēl aiz kadra palicis viens kvadrātveida šķīvis un mazās Lindas sporta bikses šorīt atradu :D/

Piemēram Irēnu no "Redarbiem"! Ja nebūtu viņas, secen ietu dekupāža, kas kā izrādās man padodas ne visai :D! Turklāt paldies, Irēn`, par Cigun piecminūti! Tajās drupās notika kaut kas maģisks!
Un milzīgi tencinu arī par Grāmatu! Tiekamies tās svētkos?



Aija, kura savu ikdienu ieskicē blogā "Aijas lietas",  
atzīstas, ka pēc šī burziņa beidzot salikusi pa plauktiņiem savus uzticamākos komentētājus! :D
Aiju, tu šķiti drusku norūpējusies. Bet var jau būt, ka tas tik šķitums... Paldies tev liels par loterijas melno dabiņu! Un, tiešām, apbrīnoju, kā cilvēkam, kam nekad agrāk nav veicies loterijās, nedēļas laikā laime uzsmaidījusi 4kārt!



 
Santa no "Bibu" bloga mūsu tikšanos jauki dēvē par "brīnišķīgo sajūtu darbnīcu"! Un tieši tā arī man tagad to gribās saukt. Jo tas, ko mēs darījām, varbūt nebija tik hipersvarīgi kā tas, kādas sajūtas mēs guvām! Un pāri visam - sajūta, ka esam savējās! Pilnīgi tāda pati sajūta arī man, Santu! It kā mēs tiktos jau n-to reizi - visas meitenes likās tik pazīstamas un brīnumjaukas! :) 
Paldies par "Bibu" krītiņiem - manējais jau sazīmēts varavīkšņu desmitos!

Pie reizes jāpasakās arī Agnesei - viņai bloga nav = linka uz blogu nav, tāpēc paldies šeit. Par superīgajiem retro audumiņiem un citām retro štellītēm un Pesto, kurš man negaršo, taču kuru jau tagad zinu kam mīļi iedāvināt! :)


Vistrakāko ceļu pie manis mēroja Linda no "Miomilo" bloga. Atbraukt vellsviņzincik km ar rolleri, pa ceļam nogāzties un tad slavēt Dievu, ka vīns nopirkts tetrapakā nevis stikla pudelē :D + pastāstīt unikālu grūtniecības stāstu un citādi smīdināt mūs ar savu reālistisko pieeju lietām - Linda tu esi SAVS cilvēks! Turklāt mēs taču to savu ziepju recepti patentēsim pirms to nav izdarījusi Kitija, vaine? :D
Paldies, cita starpā, par siltajiem kruasāniem brokastīs!




Kitija, kura blogu neraksta, jo baidās no tā publiskas pieejamības, nu ir samācīta, kā blogot un atrādīt savu emuāru vien tiem, kam vēlas to atrādīt! :) Un ļoti ceru, ka es būšu tā ar to paroli :D Jo man patiesi interesētu sekot līdzi tavai EKO produktu kaislībai un EKO dzīves uztverei!
Paldies, Kitija, par ekskluzīvo iespēju savārīt ziepes!:) Tas nekas, ka elektriskās plītiņas dēļ nedega smukās spuldzītes :D 
Un paldies par feino papriciņu puķpodā un eko maizīti!Ā un brauniji! Tavi izcilie šokolādes pufcepumi! Ņammm... un vēl paldies, ka sagādāji karalisku gultu Laurai un Cilvēka mazulim!




Laurai ,"Ideju krellēs" apcerot mūsu pasākumu, vairākkārt  izlaužas vārds "fantastisks"! Fantastisks ir īstais vārds - brīžiem nespēju saprast, vai tiešām tā bijusi īstenība...Laura kopā ar visu savu 4 mēnešus veco ķiparu ceļu uz Zaubes mežiņu mēroja teju pāri visai Latvijai! Un Lauras puisēns nu ir ticis pie jaunas palamas, jo Niklāva : "Mammu, nāc paskaties, rekur cilvēka mazulis! " ir aizgājis blogtautās!
Paldies Laura par taviem mājdzemdību stāstiem - tu mani iedvesmo uz šito štelli + papildu paldies, ka aizvizināji manu māmuliņ` līdz Jelgavai! 

Un bija vēl viena Laura, kas blogu vēl neraksta, bet dikti, dikti iedvesmojas un, kas zina, drīz varbūt pirksti noniezēs sākt likt teikumos blogburtus! :D Tev, Laura, bija taisnība - esam dvēseles radinieces. Vai vismaz  man tā likās. Tevis dāvāto Kristīni šodien aiznesu uz vannasistabu ;) Paldies, ka saorganizēji lapenē tik sentimentālu atrakciju - šodien teju asara izspruka lasot visas tās lapeles :) Ko lai piebilst - tev manas mājas durvis allaž vaļā un taciņa uz saldētavu allaž iemīta!;D




Vinita arī vēl neblogo. Taču jūtu, ka drīz sāks! Vaine, Vinit`? :) Un tev jāblogo! Tik smuki tie filczvēriņi, ko mums uzdāvāji! Šodien piespraudu pūcīšbrošu pie savas pelēkās jakas - pilnīgi vienāds pelēkums - it kā tā jaka kopā ar to pūcīti nopirkta būtu! Turklāt - tas ir oficiāli - kopš šīs pūcītes es sāku pūcīšbrošu kolekcionēšanu! Divas jau man ir :D
Un mazie šorīt mulsa par Timiju! Tik timijisks tas izskatās!




Aija, kuras ideju un darbošanās kopums tiek krāts blogā "Mans grozs", uz burziņu atbrauca ar meitiņu Lindu. Tādējādi kompānijā radās divas Aijas un divas Lindas!
Aija, milzīgs tev paldies, ka pastaigas laikā stiepi manu Emīliju cauri visam mežam! Un paldies par Tavu apburošo vienkāršību!

 Līga savā " Liki Burtnīcā" mūs visas nodēvē par "talantīgo meiteņu komūnu".Līgu, Tu arī izrādījies pavisam citāda, kā manās iedomās. :D Daudz dzīvespriecīgāka un atklātāka! Paldies, Līga, par šoferēšanos un paldies, ka paliki pa nakti un devi šādu iespēju savām pasažierēm! Paldies par vienkāršo un veselīgo uztveri un, hei, tavam dekupētajam pakaramajam nebija ne vainas :D 


/meitenes - no pāri palikušajām lietām mums mierīgi sanāk vēl viena ballīte!/


Pasākuma trešā Inese jeb "Wērmeļmeita" pati saka, ka nav rokdarbniece, taču viņa ir mana kaimiņiene un vēderdeju kolēģe! Un arī humpalkolēģe - abas esam teju vienādi azartiskas :D  Neskatoties uz to, ka Inese pārsvarā pasākumu vēroja no malas, viņa atzīst, ka pozitīvās emocijas pilnībā pielējušas arī viņas sajūtu apcirkņus!
Paldies, Ines`, ka izbraukāji uz Ērgļiem pakaļ Lindai un atradi aukļus viņas rollerim! Paldies par burvīgajiem augļu groziem (plūmītes palika pāri arī kompotam :)) un paldies, ka ļāvi man sajust, ka esi viens no pasākuma klusajiem balstiem! 


Inga, kuras kaislība uz auduma ziedu veidošanu atainota tāda paša nosaukuma blogā - "Auduma ziedi", arī ir vietējā zaubēniete. Paldies, Inga par palīdzību sagādājot džemperus MukLukiem - darbiņš nebija no vieglajiem :D Un cepurīte! Tā ir ekskluzīva! Čikas somiņai tagad prasās klāt pagādāt kādu atbilstošu apģērbu! Un paldies tev par sarīkoto izlozi, kurā tiku pie kārotās baltās puķes!




Paldies, Mārtiņ, ka palīdzēji Kristīnes Valteram sastellēt dekorācijas un vēl izvizināji viņu mazā ekskursijā pa Zaubes mežiņu! Un paldies, jaukais, ka ap 18:00 aizvizinājies prom ar mūsu dārgumiem, ļaujot man netraucēti baudīt meiteņu kompāniju!
Paldies, mammīt, ka biji viens no stiprākajiem maniem emocionālajiem un fiziskajiem balstiem - klusais, stabilais plecs, kas parūpējās par visiem (it kā) sīkumiem! Ceru, ka arī tu kaut ko guvi no visa redzētā!




Paldies par bildēm Inesei B., Irēnai, Ingai, Kristīnei, Aijai... (no abām pārējām Inesēm bildes vēl laikam gaidu, ja?)!




Uh.... Laba sajūta tā pateikties un attiecīgi sakārtot emocijas!
Šodien man konservēšanas diena. Vismaz iecerēta noteikti! :)



You Might Also Like

29 comments

  1. Un Vizmai, kura tai visā nebija, bet nupat pacielēja bildes un palasīja jaukās sajūtas, šķiet, ka kādudien citreiz viņa arī gribēs pievienoties brīnišķajai darbnīcai.

    AtbildētDzēst
  2. Izlasīju visu...beigās nedaudz apraudājos....gaišas asariņas...
    Cik jauki esi visu aprakstījusi un salikusi arī pa plauktiņiem!Ak,jā un tagad man ar vairāk kas salikās kopā,kura bija kura.Jo patiesībā es nedaudz taustījos,jo kad ierados(mana vaina) ar novēlošanos, Jūs jau bijāt oficiālo iepazīšanos veikušas!!:DD Tiesa gan,ka bija dažas meitenes,kuras atpazinu tikko spēru kāju paŗi Tavas mājas slieksnim!pats par sevi -Tevi,Aiju E,Inesi B. un Irēnīti!

    Hmm...interesanti,kādā ziņā Tev mans tēls bija pārsteigums...?!ceru,ka pārsteigums nebija sliktāks :DD

    P.S.Sūtīju uz Tavu @ bildes 2 x,bet nezkādēļ ikreiz tās man kāds gļuks atsvieda atpakaļ...Kādu brīd pamēģināšu vēlreiz!:)

    AtbildētDzēst
  3. Liels prieks, meitenes, lasīt, ka jums tik brīnišķīga satikšanās izdevusies..ļoti ceru, ka šis ir tikai pirmais no vēl daudziem salidojumiem..jo ļoti būtu gribējies jums pievienoties..Tik lasot mulstu, ko gan es jums varētu tādu ĪPAŠU parādīt - jūs visas tik radošas un "rokdarbnieciskas" - manī no šī nekā nav..nu varbūt maza,maza,maza drusciņa..laikam jāsāk ar šujmašīnas iegādāšanos :D

    AtbildētDzēst
  4. Brīnumjauks apraksts! Tāpat ka viss pasākums.

    AtbildētDzēst
  5. Paldies, Laine!!
    Tu ar savu blogdraugu salidojuma kopsavilkuma rakstiņu, uzliki tādu treknu punktiņu uz "i", ar to es domāju, ka tev vēl bija par un ap meitenēm,tik daudz, ko labu un mīļu teikt,vēl tādas emocijas rakstā izliki!!!
    Kluss Paldies, vēlreiz..
    Nu,jā,tā nezināmā krūzīte mana:))

    AtbildētDzēst
  6. Paldies, Laine, par ''kopsavilkumu'' (lai cik stulbi šis vārds neskanētu) :D, ļoti jauki un sirsnīgi viss pateikts, nav ko piebilst. PALDIES TEV!

    AtbildētDzēst
  7. :) Nu ja Tu to publicē, tad jau pasākums tiešām bijis un nemaz nav izdomāts iekš mana prāta:)
    Bet nudien - tiem filcētajiem zvēriem vajag savu blogu:) un arī tiem šokolādes kēksiem! un Kā tad būs ar to Bloga vakaru pirms ziemassvētkiem?:)

    AtbildētDzēst
  8. Ja vajag blogdraugu salidojumu pirms Ziemassvētkiem, varam tādu sarīkot! Ar visiem bērniem varam! Kārsim eglītē burkānus un bietes, un citus mežazvēru prieciņus :D Un kursim lapenē ugunskuru un pilnām mutēm zirņus varam saēst un kopā piparkūkas cepināt!

    Laba doma, Kristīne! Laba doma!

    AtbildētDzēst
  9. nu patiešām punkts uz "i" - tik feini visu izdevies salikt pa plauktiņiem :))) Vēlreiz PALDIES Tev par šo brīnišķīgo iespēju. Mīļš un atsevišķs paldies Tavai māmiņai - viņa patiešām bij klusais, bet absolūti nepieciešamais mājas gariņš, kas i par galdu parūpējās, i bērnus pieskatīja, i vienkārši kopā ar mums bija :D
    Vai Tu nopietni par tiem Z-svētkiem??? Vai neapgāzīsim Tavu mājiņu kājām gaisā - vai Tu maz apzinies, cik tagad to brauktgribētāju un vēl ar bērniem!!!
    Starp citu, mans lielais bērns tikko ieraudzīja skaisto bildi, kur mājiņa tumsiņā ar lampiņām, un jau mani nostrostēja, kāpēc neesmu ņēmusi viņu līdzi :)))

    AtbildētDzēst
  10. Ai, cik jauks pasākums! RItīgi žel, ka tomēr netiktu. :( Pirms ziemassvētkiem noteikti vajag atkārtojumu!

    AtbildētDzēst
  11. Un Tad Tev par to Būtu jāsaņem ALGA:) !!! Zaubes Meža Blogparka direktõre:) Pēc gadiem.. skaties vai ne.. asfalts pa Taviem mežiem:)

    AtbildētDzēst
  12. ...ik pa brīdim, es vēl lidinos aizvadītajās brīvdienu sajūtās...negribas nolaisties :) Lai cik ļoti apzinos, ka Laba Atpūta Iedvesmo Nākošajiem Emuāra jaunumiem, vēl nēeeee, es vēl atpūšos (galvā). Paldies Lainei un pārējām meitenēm :)

    AtbildētDzēst
  13. Man laikam ir pietrūcis vārdu, lai aprakstītu savas sajūtas pēc šī pasākuma, tāpēc manā lapā tas ir izpalicis - pārāk daudz notikumu un emociju. Ziniet, es VIENMĒR meklēju jaunus foršus cilvēkus, kuru gaitām sekot, un pateicoties šim pasākumam man ir pulka jaunu interneta draugu! ļoti žēl, ka ierados dikti vēlu. Dažreiz internetā cilvēki liekas foršāki, nekā izrādās dzīvē, bet šoreiz pilnīgi pretēji sanāca. Un Laine - medaļa tev par organizēšanu!

    AtbildētDzēst
  14. Žēl man , ka neuzdrošinājos sev sagādāt tik skaistus mirkļus, bet prieks, ka Jums viss bijis tik jauki un radoši.Un īpaši vārdi Lainei par uzdrīkstēšanos, uzņemšanos un varēšanu!

    AtbildētDzēst
  15. šodien braucot mājup savā ikdienas maršrutā Rīga-Lielvārde ieraudzīju krāsas :) pat neaizmigu kā tas parasti notiekās... Un iemesls tam - nedēļas nogale Zaubes mežiņā :) Tagad nudien zinu kur tās enerģijas mājo!!!!...Paldies Paldies PALDIES!!!! (sajutos nedaudz kā Oskara ceremonijā :) ) Bet nudien ir tik daudz milzumīgu paldies... Jums visiem kopā un katram atsevišķi.
    Filcīšblogs...hmm... kādu dienu...varbūt :)

    AtbildētDzēst
  16. Kristīn` no BD - man arī ļoti žēl! Un tu tak taisījies! Pat ar visiem mazajiem!

    Otra Kristīne - mana alga ir piebāzts ledusskapis līdz nākamnedēlas sākumam, emocijas visam gadam, pazīšanās varbūt visam mūžam!:)

    Linda - paldies par medaļu! :D
    Es te stāstu visiem mūiļcilvēkiem pēc kārtas par tavu pateicību Dievam! :D

    AtbildētDzēst
  17. Biene un citas mīļās, kas tā arī neuzdrošinājās (?) paciemoties Zaubes mežiņā - būs arī citas reizes, taču tieši no jūsu vēlmes un entuziasma ir atkarīgs, vai tiksiet līdz satikšanās burvībai!
    Pie manis salidoja dažas meitenes, no kurām to vismazāk gaidīju un nesalidoja tās, kuras domāju 100% ierodamies - tāpēc - viss ir TIKAI jūsu rokās!

    Vi - tu arī būtu nominējama čakarīgo braucēju sarakstā, jo no Lielvārdes dabūji braukt uz Rīgu un tikai tad uz Zaubi, kaut gan pēc kartes Lielvārde tepat vien ir! :) Tāpēc medālis tev par to jau iepriekš pieminēto entuziasmu un vēlmi salidot!

    P.S. Man drusku žēl, ka tā arī nepasēdējām un nepapļāpājām divatā par tām SIA štellēm...

    AtbildētDzēst
  18. Lai gan gribējutur būt, bet jau laicīgi sapratu, ka netikšu, tagad lasīju citos blogos un žēl, bet Tu tik jauku kopsavilkumu esi uzrakstījusi, ka pa bišķītim sajutos tā it kā būtu starp jums bijusi ;)

    AtbildētDzēst
  19. Fantastisks pasākums! Ļoti ceru kādudien pievienoties šim radoši-apburošajam dāmu pulciņam. Paldies, Laine:)))

    AtbildētDzēst
  20. Paldies, Laine! Pasākums bija tiešām izdevies! Nedaudz žēl, ka nepaliku pa nakti ziepes savārīt, nekas, gan vēl paspēsim.:)

    AtbildētDzēst
  21. Laine! Raksti vai zvani droši par tām štellēm...lūkošu ko varu līdzēt ;)

    AtbildētDzēst
  22. Jauka tikšanās Zaubes mežiņā...to var izbaudīt arī tie, kas nepiedalījās - vismaz paskatīties un palasīties.
    Šeit info tev, Laine, zinot tavu aizrautību:
    Latvijas Nacionālajā muzejā līdz 23. oktobrim ir apskatāma izstāde „Padomju ikdienas dizains”, kas ikvienam ļauj ielūkoties nesenā pagātnē – 20. gs. 50. – 80. gados.

    AtbildētDzēst
  23. OHO!!! Paldies, RitaGri! Noteikti centīšos ietrāpīt!

    AtbildētDzēst
  24. Paldies vēlreiz par vienreizējo iespēju pabūt daudzu tik ļoti interesantu PERSONĪBU kompānijā. Es kārtējo reizi pārliecinājos, ka Latvijā ir apbrīnojamas sievietes, kuru diena, laikam ir kādas 48 stundas gara, jo to, ko paspēj lielākā daļa no meitenēm, es nepaspētu pat nedēļas laikā.
    Laine, man tomēr muklaki sanāca, vakar biju lepna par paveikto un pateicīga Tev par ierādīšanu. Vari tos apskatīt manā (slepenajā ;) blogā). Un arī dekupāža man patika ļoti, tagad manā mājā ir jau 2 dekupēti priekšmeti.
    Šokolādes browniju recepte arī manā blogā.
    Un jā, tas kantainais baltais šķīvis ir mans, tāpat, kā zemeņkrūzīte.

    AtbildētDzēst
  25. Nu ko - tikšanās, Kitij, neizbēgama! :)

    AtbildētDzēst
  26. Meitenes, jūs esat burvīgas! Skaisti darinājumi jums sanākuši! Prieks, skatīties uz tik radošām personībām!

    AtbildētDzēst
  27. ES GRIBU VEEEL!!! Tik ljoti MANS bija shis pasaakums,ka ..
    UHHHHHHH

    AtbildētDzēst
  28. Forshi, ka viss tik pozitīvi, Agnese un Santa tiešām labi atsaucās:)

    AtbildētDzēst
  29. I come from Germany and can not so good englis speak but i can read these blog. Your blog is very nice and i come back to read more ! Greetings from 'Mannheim' in Germany....
    :)) Anscha (anschaunderc.over-blog.de)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!