Dzimšanas dienas kubs Šarlotei!

10:57

Sasolījos, ka būs jūnija darbu parāde, taču jāatzīst, ka jūnijs vairāk ir iegrozījies kā plezīru un atvaļinājuma mēnesis un šujmašīna darbojās tikai tik, lai tapinātu lietas muki.lv un savai/draugu/radiņu lietošanai!

Tomēr jūnijs ir īpašs ar veseliem trim ekskluzīviem darbiem. Viens no tiem kubs mazajai Šarlotei! Šarlote ļoti gaidīja savu divu gadu jubileju un viņas mamma pastāstīja, ka Šarlotes dzīve pēdējā laikā griežoties par un ap ciparu divi. Vēl mazajai princesei patīkot kaķi un puķes. Un man radās doma pagatavot Šarlotei dzimšanas dienas kubu!

Ar kūku un Divām svecītēm! 
Ar milzu "Š"arlotes burtu virsū!


Divas zemenes kūkā!


Divi lakati dāvanā!


Divas smukas kurpes kājās!


Divi kaķi ciemos!


Un vesela pļava puķu jubilārei Divus gadiņus sveicot!


Priecīgu trešo gadiņu, mazā jubilāre! Un sveiciens tavai māmiņai ;)!

You Might Also Like

4 comments

  1. Man patīk tā puķainā puse... vispār pētu visus šos kubus un zogu idejas sānu veidošanai, šo puķaino sānu zagšu no šī bloga...

    AtbildētDzēst
  2. Fantastiski skaists kubs, taisni vai žēl, ka man vēl nav meitiņas - noteikti viņai ko līdzīgu gribētu :)

    AtbildētDzēst
  3. Un pa divām no katra puķu veida. Smalki.

    AtbildētDzēst
  4. Šarlote kubu visādi izmanto - der arī par sēžamspilvenu :) Un kaķi un zemenes - topā! Paldies liels vēlreiz un vēlreiz :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!