Hei, hei, blogeres, blogdraudzenes, bloglasītājas!

07:00

BLOGSALIDOJUMA ZIŅA!

Nu visupirms - ir palikušas skaitāmas nedēļas līdz mūsu LIELAJAM vasaras notikumam!

Plāns joprojām vecais! Atsvaidzināt atmiņu apcirkņus variet te.

Papildinot iepriekšējos nodomus - ir zināma programma dziesminieku saietam (mūsu muzikālajiem nakts baudījumiem) un ir ienākusies arī izstādes/gadatirgus (kopīgā blogeru stenda) programma/nolikums, tāpēc linkoju tos arī šeit.




Izstāde/gadatirgus "Izvēlies Piebalgu"


Abos šajos pasākumos iekļausimies paralēli pašu aktivitātēm!
Cerēsim uz siltāko laiku un skaidrākajām debesīm, labāko noskaņojumu un vispiemērotāko zvaigžņu stāvokli!

Un tagadiņ galvenais! No šī brīža līdz 5. augustam gaidu ziņas uz e-pastu lapinalaine@inbox.lv no jums,  blogotājas, blogu draudzenes, blogus redzējušās, lasošās, rokdarbnieces-entuziastes, nu, vienvārdsakot- domubiedrenes - neatkarīgi, vai jums IR BLOGS VAI NAV! :)
E- pasta ziņā apstipriniet savu vēlmi un reālo iespēju piedalīties pasākumā. 
Tas nepieciešams, lai es varētu sastādīt dalībnieču sarakstu un attiecīgi izsūtīt augusta sākumā papildinfo par gulēšanas iespējām, līdzņemamajām lietām, naudām, utt.!
Jaunajām dalībniecēm nosūtīšu pretī dalībnieku anketas. 

Uz tikšanos! Ja lietus nerimstas, tad sēņotpriecīgu jums nedēļas nogali un lai skaistākajos gumpīšos ieautas kājas!

You Might Also Like

3 comments

  1. Meitenes, lai jums riktīgi skaists pasākums izdodas!!! Un tāds tas arī noteikti būs! Un gan jau es arī vēl citu reizi piedalīšos :)

    AtbildētDzēst
  2. Lai izdodas! Turēšu īkšķi un jutīšu līdzi virtuāli, cerot uz bildēm no notikuma vietas un uz stāstiem par notikušo no dalībnieču mutēm..

    AtbildētDzēst
  3. Mee, mee, pick mee! :) Gribu tikt, zinosu kas un kaa. Baaaig daudz darba un..neguleetu nakshu..jo mans beerns uz poda maacaas iet.. var pus nakti uz pod` noseedeet klanoties...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!