Latgale, turies!

01:26

Kādu laiku atpakaļ nelielā blogdraugu/entuziastu/krāmu atkarīgo lokā dzima ideja par došanos Latvijas Dienvidrietumu virzienā citādības un vēl neredzētu humpalu/krāmu/tam līdzīgu bagātību meklējumos!

TAS mirklis ir pavisam tuvu! Pagaidām esam trīs un visticamāk tādā sastāvā arī paliksim, ja vien pa šodienu e-pastā nepieteiksies vēl kāda līdzbraucēja! ;)

Lai arī Lielos vilcienos zināms, kurp dodamies, mums ļoti noderētu papildus informācija no vietējīšiem - labākās humpalbodes, krāmu tirgi, komisijas veikali, utt!

Milzīgs lūgums atsaukties e-pastā vai komentāros Jēkabpils, Līvānu, Daugavpils blogdraudzenēm! Ticu, ka Latgale ruļevoj visās jomās un šī nav izņēmums, tāpēc lūdzam ieteikt mums:

1) vietas, kuras eksotisku pirkumu alkstošām meitenēm būtu vērts apmeklēt!
2) vietas, kuras palikušas ārpus standarta tūrisma maršrutiem, bet patiesībā ir apskatīšanas vērtas!
3) viesnīcas/viesu mājas Ilūkstes vai Jēkabpils novadā
4) vietas Daugavpilī, kur var iegādāties preces no Baltkrievijas vai Krievijas
5) utt.!!!!

Laika informācijas ievākšanai nav daudz - izbraucam piektdienas rītā! 
Ļoti ceram uz interesantu ceļojumu!

Un pirmdien gaidiet pirmās vēsmas no piedzīvotā!

You Might Also Like

3 comments

  1. Lai brauciens attaisno uz to liktās cerības! :)

    AtbildētDzēst
  2. Manuprāt, diezgan unikāla padarīšana ir pārceltuve pāri Daugavai Līvānos (otra tāda ir arī 15 km uz Daugavpils galu tālāk Dunavā.)Var uzbraukt virsū arī ar mašīnu. Šitādu pārceltuvju ir palicis galīgi maz un rodas tāda jauki senantīga sajūta. Var pārcelties uz otru krastu Līvānos un tad Dunavā, kur ir arī piemineklis plostniekiem, celties atpakaļ uz labo pusi.
    Daugavpilī ir jaukas iespējas ciemoties pie keramiķiem, tāpat arī Preiļos, paķēpāties ar māliem, un Līvānos ir Amatniecības centrs. Nu tā.

    Jauku jums Latgali!

    AtbildētDzēst
  3. Es noteikti iesaku iegriezties Leļļu karaļvalstī http://lellukaralvalsts.lv/index.php/lv Jauku, notikumiem bagātu un neaizmirstamu jums ceļojumu!!!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!