Meitenīgas grāmatiņas dvīnītēm.

00:00

Dzīvot vasarā nozīmē auļot. No viena pasākuma uz otru, gatavojoties trešajam. Kas noticis ar "neviena netraucētu, laisku sauļošanos ar grāmatu rokā"? Atceros kādreiz lielāko daļu vasaras pavadīju tieši šādi...

***

Pašai nemanot esmu kļuvusi par sava amata lietpratēju. Par to iedomājos šodien, kad iesāku un pabeidzu šūt princešu kleitu un tad, it kā tas tāds nieks vien būtu bijis, pagatavoju aknu pastēti, sesto reizi pārģērbu kārtējo reizi salijušos bērnus un atbildēju uz saujiņu e-pastu. Nu tādā kā rutīnā. Tieši tik viegli pierasti. Kaut ko pašūdināt, pagatavot ēst, pakafijot pie datora, palasīt grāmatu par Karlsonu četrām mazām ausīm... Pieķeru sevi pie domas, ka sen aiz kalniem tas laiks, kad atrādīju blogā katru somu. Vēl vairāk - nereti notikumu virpulī aiz kadra paliek arī rūpīgi izlolotas lietas.

Princešu kleitu atrādīšu pēc fotosesijas. Bet kaut ko tikpat princesīgu varu ielikt aplūkošanai jau tagad. Tapušas jūnijā, veiksmīgi nonākušas Kanādā un beidzot tikušas līdz bloga lappusēm!

Meitenīgas grāmatiņas dvīnītēm!






Un, ja līdz mazajām Aizokeānijas Princesēm nonāca kaut puse tās silto domu enerģijas, ko iešuvu katrā vīlītē, tad tā viņām noteikti būs bijusi viena silta un smaidiem pildīta diena!

You Might Also Like

8 comments

  1. Skaistas grāmatiņas! Un tas LV karodziņš vispār bez vārdiem! :)

    AtbildētDzēst
  2. Ārkārtīgi skaisti un mīļums spraucas pa katru vīli:)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies Laine!Taja puse Okeānam masas un vecāki bija loti patīkami pārsteigti un novērtēja gan manus centienus viņus pārsteigt,gan Tavu no sirds ieguldīto darbu un meistarību bez kuras pārsteigums nebūtu izdevies.Velreiz liels paldies!

    AtbildētDzēst
  4. Sirsnīgas un ļoti mīļas grāmatiņas! Princešu cienīgas:))

    AtbildētDzēst
  5. Patiešām skaistas un pārdomātas grāmatiņas! Maigas un burvīgas.

    AtbildētDzēst
  6. brīnišķīgas grāmatiņas :)
    un par to ikdienas rutīnu Tevi ļoti pat saprotu - es arī esmu piefiksējusi, ka daru čupu lietas vienlaicīgi, ka izrādās tik daudz kam pietiek laiks, spēks un enerģija (salīdzinot ar jaunības vasarām :D)...
    Tavu darbiņu, kas paliek aiz kadra, gan pietrūkst. Gribētos redzēt tos visus, bet saprotu, ka fotografēšana prasa laiku, kuru var izmantot arī savādāk :)))

    AtbildētDzēst
  7. šīs ir ūber!! domāju, mana teju 4gadniece ar iefanotu ne pa jokam :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!