Suvenīri iz Latgales.

20:02

Uz Latgali braukt krāmu medībās bija neprāts. Tagad to zinu.:)
Nemaz negribu domāt par to, ka neviens uz šīs baltās pasaules nepateica man, ka svētdien norisinājās krāmu tirgus Biķernieku trasē Rīgā!!!!!!!!... :D Smieklīgi! :D
 Vienvārdsakot, kas attiecas uz ceļojuma trofejām - izgājušo nedēļas nogali gribētos raksturot kā "divu koferu weekendu".


Paldies Ilzītei Daugavpilī, kas manās rokās nodeva brūnu dermantīna koferi teicamā stāvoklī un pat ar trim sava laika preses šedevriem iekšā! PALDIES!




Un paldies Aivaram (?) Jēkabpils vienīgajā stiklinieku darbnīcā par ekskursiju+ stāstiem+ PSRS laiku štruntiņiem piecu latu vērtībā un mazo gumijas retro aitiņu dāvanā!





Un ir jāaizbrauc uz Daugavpili, lai tiktu pie Mežrozes auduma... :D


...un trīs lieliskiem pakaramajiem...



Un es tiešām neticēju Latgales blogdraudzenēm, ka "nekā tāāāāda jau Daugavpilī nemaz nav". Es domāju, ka mēs ieraudzīsim, atradīsim, izložņāsim un iegūsim! :) Bet patiesība bija kaut kur pa vidu. Pieļauju, ka nebija īstais zvaigžņu stāvoklis. Visticamāk ka šādiem ceļojumiem ilgāk un pamatīgāk jāgatavojas.
Taču bija kāds neatsverams ieguvums no šī brauciena - vēl vienas blogeres satikšana Jaunaglonā!
Mīļš paldies Plūmītei par satikšanos! Par lieliskām, ērtām, cilvēku sirdīm pilnām naktsmājām! Paldies par nakti ar sarunām! Sveiciens taviem žipčikiem, vīra vecākiem, Jancim un Kārlim, un Elitai!
Un es ticu, ka reiz dzīvē piedzīvošu dienu, kad brauksim ar to laivu pa to ezeru un planēsim ar planieri virs Aglonas! :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Man liels prieks, ka čemodāns beidzot ir īstajā vietā... Un, paldies par atbrīvoto stūri mūsmājās :))))

    AtbildētDzēst
  2. Ak, lūdzu, Ilzīt! Sveiciens D-pilij un mazajai čiepai!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!