Četrpadsmit ciemiņi Rudens Krāsu piedzīvojumā!

21:05

Plus vēl trīs. Bet tie četrpadsmit  - tie tie galvenie! Gluži kā pagāšgad - mazi, zinātkāri, priecīgi, bezgala skaļi un tikpat bez gala forši ciemiņi pieskandināja Zaubes mežiņu pirms pusotras nedēļas!


Šoreiz ideja patapināta no Niklāva jubilejas ballītes. Apaudzēta ar kļūdu labojumiem un pielāgota apstākļiem! Un nekāda vētra un lietavas netraucēja priekam par jaunatklājumiem, komandas darbu un vēlmi ieraudzīt ieraugāmo un savākt savācamo! Pa ceļam ieraudzītas mežacūkas, tornīši, caurteka, mušmires, milzu akmeņi; savāktas sešu koku lapas un triju formu akmeņi. Darba netrūka. Vien varde tā arī palika neieraudzīta...


Nav noslēpums - zupa garšo divtik labi, ja tā gatavota uz ugunskura. Un divtik liela apetīte, ja līdz zupai jāiet 3 kilometri!




Pirms tam - zupas gaidīšanas spēle jeb "Grimst vai peld?" Daži atklājumi pārstedza pat mani! :)


Un tad mājās sildīties. Neviltots prieks par to, ka ieraudzīs kas "namiņā iekšā"! :) Un vēl neviltotāks, kad ir iespēja ienirt vēl neredzētās rotaļlietās! :)



Starp rotaļāšanos un jauno iespaidu gūzmu - Rudens Krāsu uzdevumi!
Visupirms - eksperimenti ar pārtikas krāsām (iegādātas iekš Gemoss). Krāsu aplis. Vai zila un dzeltena veido oranžu? Vai visas kopā radīs melnu? Lejam un uzzinām!



Lapu detektīvs. Pa ceļam savāktās lapas tagad jāuzmin caur papīra lapu krītiņojot tai pāri.


Lapu galdauts. Pa rokai guašas un balta auduma strēķis. Un tad atliek vien darboties!




Un visbeidzot. Krāsu vulkāns. Trauku mazgājamais šķidrums+ pāris pilienu pārtikas krāsas + etiķis un plunkšķis sodas! Bērni sajūsmā!


No desmitiem rītā līdz četriem pēcpusdienā. Tikpat kā bez atelpas un tomēr atvadoties vēl ar jautājumu "ko tālāk darīsim?" uz lūpām! Lūk to es saprotu!

Paldies mazajiem draugiem par aizraujoši pavadīto dienu!


Ar draugiem tiksimies pavisam drīz - oktobra beigās. Ar jums, mīļie lasītāji, savukārt jau rīt. Man ir viena interesanta projekta atstāsts pietaupīts! :)

You Might Also Like

3 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!