Lapu detektīvs.

00:51

Esmu pārņemta ar zinātni! Mazajiem. Šobrīd man atvērtas piecas eksperimentim nobērtas lapas paralēli. Apbrīnojami, cik dziļi var iegrimt gūglējot "Science for kids" vai "Preschool Science"!

Man tas šobrīd aktuāli ne tikai tāpēc, ka mājās aug piecgadnieks un līdz ar viņu pēkšņi apjausma, ka daudzi no vecajiem uzdevumiem mazkundziņam vairs nešķiet tik aizraujoši kā agrāk ( to laikam sauc par attīstību? :D), bet arī tāpēc, ka pavisam drīz gaidām ciemos daudz mazu ciemiņu! Bet neskriesim notikumiem pa priekšu.

Pagaidām parādīšu pirmos iedvesmas mirkļus jeb stāsts par to, kā ātrāk atdzesēt kakao. Jo Niklāvs tagad sācis dzert kakao. Un mums tas ir liels notikums. Jo Niklāvs pamēģina ko jaunu apmēram reizi gadā. Un parasti jaunais viņam nepatīk nemaz. Bet kakao viņš mīl. Un, cik zināms, kakao ir ne tikai garšīgs, bet arī labs magnija avots. Katrs kakao sākumā ir karsts. Un, lai vieglāk sagaidītu tā atdzišanu ( un, pasarg Die`s, nezaudētu interesi par pienbrūno dziru :D), nodarbojamies ar zinātni!

Šovakar galdā - Lapu detektīvs!


Nu patiesībā jau bezgala vienkārši, bet ļoti aizraujoši! Pamēģiniet!

You Might Also Like

7 comments

  1. Ja tev un mazajiem tagad interesē ZINĀTNE - no visas sirds iesaku aizbraukt uz Zinātkāres centru Zili brīnumi (RĪGĀ). Būs interesanti gan ķipariem, gan tev pašai!
    No jūsu dislokācijas gan arī TARTU zinātnes muzejs bērniem nav tālu, un par to dzirdētas FANTASTISKAS atsauksmes!
    :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, pat mani lielie pusaudži grib nokļūt Tartu....

    AtbildētDzēst
  3. Un pat es 21 gada vecumā gribu nokļūt Tartu! :) Nesen bijām AHHAA muzeja Tallinas filiālē (Tartu muzeja mini versija) - izcili! Tik ļoti aizrauj, ka izgājām no muzeja tikai pirms pašas tā slēgšanas. Bet, ja gadās būt Londonā, obligāti jāiet uz Science Museum http://www.sciencemuseum.org.uk/ Tur ir TĀDI brīnumi! :))

    AtbildētDzēst
  4. Ir arī Cēsīs Zino centrs, neliels, bet interesants!

    AtbildētDzēst
  5. Vakar bijām Zinoo! Mums patīk!

    AtbildētDzēst
  6. Heii! Es šitā krāsoju bērnībā, man ļoti patika. Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!