Lecam iekšā! Bērnu apģērbu šūšanas nedēļa jeb KCWC!

23:40



Labāk jau laikam KCWC nekā BAŠN! :D Bet doma viena - katru dienu jāpiesēžas pie šujmašīnas, lai radītu ja ne gatavu, tad vismaz iesāktu apģērbu saviem bērniem! Uzsaukumu/izaicinājumu piesaka Elsie Marley. Plūmīte piedalās, Mazais Ābols ar`! Arī es nolēmu pievienoties!


Lai arī mazo Dravantēnu kumodēs vietas nudien vairs nav daudz, tomēr šo to abi modes gīki ir sasūtījuši, un nu būs piemērots brīdis pieķerties šiem darbiņiem!

Sāku ar pūcīšu kreklu. Pagājušajā nedēļā nopirku Abakhanā (un paldies viņiem, ka trikotāžas grozos beidzot nevalda juceklis!!!) ieraudzīju pasakainu pūcīštrikotāžu! Plānu, elastīgu un tādu, kas pati ierāpjas iepirkumu grozā! :)




Tiesa, piegrieztne ir pagalam greiza... Iedomājos, ka pavisam viegli kā piemēru varēšu paķert Niklāva jau esošu kreklu, bet  beigās sašuvās jocīgi un prasās pēc kļūdu labojuma. Un kakla izgriezuma apdares, protams. Bildes tapušas pielaikošanas procesā... Visticamāk arī rītdiena paies zem pūsīškreklu zīmes, jo nu jau arī māsa pieprasa savu! :)

Veiksmīgu nedēļu, draugi! Šujam kopā!

You Might Also Like

5 comments

  1. Es ar’, es ar’ piedalos http://www.dorotta.com/blogs/ un zinu, ka vēl arī Zanda no bloga Mana radošā puse. Prieks, ka pulciņš aug

    AtbildētDzēst
  2. tiiik burvīgs krekls!!
    saki, overloks ir to vērts? :))

    AtbildētDzēst
  3. Skatīšos, kas jums te visām labs sanāks....tik skatīšos, jo.......mūsmājās joprojām NAV šujmašīnas.. :(
    (varu tikai adīt/tamborēt bērnu apģērbu katru dienu visu šo nedēļu)..

    AtbildētDzēst
  4. Pūcītes ar kārnām ribiņām! :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!