MAMA

21:54

Man patīk laiku pa laikam iesaistīties "avantūrās" vai izaicināt sevi. Pārfrāzējot - man patīk iesaistīties lietās, kuras man it kā pat nav vajadzīgas un tomēr izkrāso dzīvi!

Tā pirms kāda laika atsaucos uz aicinājumu Mans Mazais mājas lapā. Tobrīd man tas bija kautkādsprojekts pa ceļam uz Jelgavu caur Ogri. Tagad saprotu, ka tā ir ļoti interesanta iecere un patiesībā foršs un pārdomas raisošs vispasaules projekts.

Runa ir par MAMA jeb Motherhood Around the World, jeb Making Mothers Visible. Bet doma viena - uzsvērt mātes lomu sabiedrībā, atcerēties tās nozīmīgumu.
Šis mākslas projekts paredz attiecīgās valsts māmiņu fotoportretu izstādi publiskās vietās.

Un tā - piektdien, 12. oktobrī, plkst. 12.00 tirdzniecības centra SPICE telpās tika atklāta starptautiskā projekta MAMA ar nosaukumu Mātes tēls Latvijā (Making Mothers Visible in Latvia) – fotomākslas izstāde. Šo projektu organizē Starptautiskais sieviešu muzejs, ko Latvijā pārstāv biedrība Laimīgai mammai.


Pierunāju arī savu draudzeni Aigu no "Atstaro" un abas septembra vidū tikāmies Ogrē omulīgā istabelē, kur kopā ar citām mammām ļāvāmies fotosesijai!

Un te nu viņas ir - mūsu lielbildes tirdzniecības centrā Spice. :)





Par raibu dzīvi meitenes! Sveiciens visām mammām!

You Might Also Like

9 comments

  1. Apsveicu Tevi ar tādu foršu "publikāciju"!

    AtbildētDzēst
  2. a bildes ta melnbaltas :))) - raibo dzīvi kāds pieklusinājis :))) Forši, forši, ka piedalies avantūrās, i mums no malas ar interesanti noskatīties, kur ta Laine atkal iesaistījusies :)
    A ja nopietni, žēl, ka Spicē - nav pa ceļam... Būtu Alfā, tad gan aizskrietu apstīties

    AtbildētDzēst
  3. Un es jau izgājušo nedēļu pamanīju bildes vienā no sieviešžurnāliem un domāju, kā lai dara Tev zināmu, ka laba bilde sanākusi, ka redzēju (nu vismaz žurnālā redzēju).. :)

    AtbildētDzēst
  4. Super, Tavas aktivitātes ir patiesi lieliskas!!! Nosmējos pie sevis, ka arī esmu iekļuvusi šajā bildē - Vive ir mans īsais vārds:))

    AtbildētDzēst
  5. Es arī biju pamanīju Tavu bildi "Ievas" numurā, izstādes reklāmā!

    AtbildētDzēst
  6. Niiice! Prieks par tevi! un Aigu! Chaooo! Aktiivaas meitenes~!

    AtbildētDzēst
  7. Paldies, meitenes!

    Man pašai mana bilde neliekas forša. Ceru, ka dzīvē izskatos smukāk. :D Precīzāk - mēdzu izskatīties labāk.

    Atsevišķs stāsts par to, kā tumsā ilgi blandījos pa Ogri, jo biju aizmirsusi fotografēšanās vietā savu somu! Tas bija nervus kutinoši! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!