...bet kur bij` tas bijis, gaiši iedegās guns...

04:20

Vairāk
 kā trīs 
Ziemassvētku 
vecīši, vairāki maisi 
konfekšu, dāvanu, jaunas
 rotaļlietas, prieks, līksmība, 
bērnu istaba Ērgļos, atslēdziņa,
ciemiņi, draugi, sniegs, atkusnis, 
bumbiņlampas, "best Christmas ever"
ugunskuri, cilvēki, mizantscēnas, emocijas,
brieža steiks, "TE", bērnu smiekli, kartona māja,
šampanietis, zutis, bagātīgi klāts galds, negulētas
naktis, nogurums, laime, satikšanās, brauciens auto
piekabē, aukstumpumpa, balzāms, bērni, kas konfektes
ēd kartupeļu vietā, gruzīns, dziesmas, ģitāra, virtenes, "kāzu 
galds", siera bumbas magoņu sēklās, piparkūkas, mīļu līdzjūtību 
izraisošs pārlieku garš salūts, kalns lietū, karstvīns, pundurezis, 
pundurtaksis, kas piekakāja istabas vidū, kaimiņi, daudz kaimiņu, 
jauni radi, Jauns gads, jaunas apņemšanās, jaunas domas, jauni plāni!
Laimīgu
arī Tev
2013to!





















You Might Also Like

10 comments

  1. Laimīgu tev ar, Laine, jauno gadu:) Paldiesp ar visiem iedvesmojošajiem rakstiem un bildēm, un idejām un galvenais - optimisma dzīvē un darbā!
    Varu pačukstēt, ka tev ir uzradies vēl viens lasītājs - mans cienītais regulāri paskatās, vai te nav kāda smukā mežiņa bilde ar zvēriem:) Viņa hobijs kādu laiku ir jau medīšana un, kopš atklāja tavā blogā iedvesmojošās bildes, regulāri ieskatās, vai vēl kas:) Paldies par tām:)

    AtbildētDzēst
  2. Oriģināls svētku "atstāsts", ļoti interesanti bija ielūkoties!
    Laimīgu, vēl radošāku, un brīnumainu 2013. gadu!!!

    AtbildētDzēst
  3. Sandra! Cik feini! Tikai žēl, ka es to mednieku nevaru tik bieži iepriecināt ar bildēm, jo pati vairāk esmu mājas pele. Kaut gan - šogad man kaut kā neierasti patīk būt pie dabas arī ziemā! :)Tu man pasviedi ideju, ka reizi nedēļā es varētu ievietot blogā Zaubes mežiņu no Kundziņa viedokļa! :)

    2sisters - centos! :) Gribējās jau par visu sīkāk, bet, kamēr tiku galā pa svētkiem ar bilžu rediģēšanu, daži stāsti jau likās nokavēti :) Tāpēc viss tādā vienā emociju eglītē savijās!
    Un pie reizes prātoju - nez kāda citām blogdraudzenēm/blogdraugiem ;) būtu šī eglīte?...

    AtbildētDzēst
  4. Ārprāts, cik superīgi! Es arī gribu tādus Ziemassvētkus. Tā kā man decembri neizbēgami ir vistrakākie mēneši darbā, tad jāsāk gatavoties tagad! Jau redzu vairākas idejas šai ierakstā, un pirmā un galvenā - kronis! Man arī vajag kroni. Īstenībā jāsāk nēsāt kroņus ikdienā. Man visapkārt ir vieni vienīgi vīrieši, pat suns un kaķis ir izbijuši vīrieši, skaidrs, ka man vajag kroni!

    Pa svētkiem katru dienu skatījos, vai te ir kas jauns, un bažījos, vai tik neesi slima, ka esi pazudusi, bet nē - tev bijuši labākie svētki ever! (Un superīga tā vārdu eglīte.)

    AtbildētDzēst
  5. Visu vēleiz pārlasot, kur pundurezis?

    AtbildētDzēst
  6. Burvīga "eglīte" ar pasakainām rotām! Mani līdz sirds dziļumiem aizķēra tas sniegotais meža ceļš un riteņotā egles kāja - fan-tas-tis-ki! Bumbiņlampiņas iekrita arī mūsu Ziemassvētku groziņā, un vēl līdz šim ik dienas par tām nebeidzu sajūsmināties. Vasarā karināsim zem ābelēm ... Bet 31.-ajā nelielā bērnu bariņā izmēģinājām eksperimentus no Tava Zinātkāres tusiņa - daļa sanāca, daļa (lielākā) nē :), bet jautrība tāpat bija varena arī ar visām kļūmēm :). Mīļš paldies par jaukajiem un iedvesmojošajiem ierakstiem, par to, ka tos rakstot dalies ar savu laiku, un lai jums visiem radošs, veiksmīgs, veselības pilns un skaistiem atklājumiem bagāts arī šis gads!

    AtbildētDzēst
  7. Diāna! Šie tiešām bija ļoti priecīgi un piesātināti svētki! Paši labākie pēdējos gados, jo atkrita stress, kas bija, kad bērni vēl bija mazi...
    Un līdz ar to sajūta, ka ne tikai bērni, bet arī pati sev esmu karaliene! Fantastiski atvieglojoša sajūta!

    Daudz laimes jaunajā gadā, Diānīt!
    Un novēlu par karalieni savām domām un sajūtām kļūt ikvienai foršajai meitenei, kas šo lasa!

    AtbildētDzēst
  8. Laimīgu un turpmāk tik pat radošu un iedvesmojošu Jauno gadu!!!Iedvesmojoties no tevis beidzot esmu tikusi pie sava bloga..... jeeeee!!! :) PAldies,ka Tu mums esi!!!
    P.S. Bildēs pamanīju,ka Niklāvs ir ticis pie superīgajiem Bootiem....savam lielajam šogad nejauši uzgāju vienā humpalbodē un esmuu sajūsmā!!!Lai siltas kājas !!!

    AtbildētDzēst
  9. Oriģināla stāsta forma!
    Eglīte ratu rumbā!Vai mums garāžā varētu atrast kādu ratu?!
    Savā ziņā šajos Ziemassvētkos man arī bija kronis - es biju miera karaliene. Kad viss notiek bez steigas un mierīgi.
    Lai radošs arī šī gadsimta 13.!

    AtbildētDzēst
  10. Man te acīs iekrita 2 lietas, saistītas ar eglēm: vārdu egle un īstās egles "kāja", jo ratu rumbu šādā izpildījumā redzējusi nebiju.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!