8. aprīlī blogsatikšanās!

15:35

Un dzima ideja vienai no Mammas Roku lasītājām, ka viņas saulainajā īres apartamentā pavasari varētu ieskandināt blogermeitenes no visas Latvijas!
Kāpēc ne? Galu galā - kopš pēdējās tikšanās pagājusi vairāk kā puse gada!

Tāpēc šeit un tagad pasludinu, ka 8.aprīlī Rīgā būs rokdarbu blogeru ( un blogu draugu un draugu draugu :)) spieta diena! Brauksim pa rokdarbu bāzēm/veikaliem - uzzināsim, ieraudzīsim/uzpildīsimies, ēdīsim restorānā un radoši vakarēsim aprtamentā! 

Lielākā daļa no jums jau saņēma e-pastā vēstules par plānoto pasākumu. Ja tomēr kādu man netīšām izdevies izlaist no redzesloka, ļoti, ļoti lūdzu uzrakstīt man e-pastā un dot zināmu par savu vēlmi baudīt dienu kopā ar radošajām personībām! :)

Par gaidāmā pasākuma detaļām jautājiet lapinalaine@inbox.lv!



You Might Also Like

4 comments

  1. Ak, jel! Es gribu to visu!! Agrak mineju Tev, ka tik uz vakaru tieku, bet, meegjinaats- nav zaudeets- paprasiishu briivdienu darbaa :) Un doshu zinju vai tieku uz visu dienu vai tikai vakaru.

    AtbildētDzēst
  2. "Brauksim uz rokdarbu bāzēm/veikaliem" "ož" pēc pamatīga roba budžetā, un tomēr, laikam jau, ka es ar vēlos piedalīties, ja vēl ir tāda iespēja.

    AtbildētDzēst
  3. Vai vēl ir iespēja censties ielēkt vilciena pēdējā vagonā??

    AtbildētDzēst
  4. Ak, meitenes, protams un pilnīgi noteikti! Sīkāk - e-pastā!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!