Karjeras diena Jaunpiebalgas vidusskolā.

23:23

Manuprāt, bet tas, protams, tik` manuprāt, Karjeras diena ir viens riktīgi foršs pasākums skolā. Nu vismaz ja es būtu skolēns(nieks), man patiktu. Diena īsa, stundas tādas neformālas un ciemos daudz interesantu cilvēku! :)

Piedalīties kā viens no šiem "pa klasēm staigātājiem" piekritu uzreiz un nedomājot! Šī bija kārtējā iespēja izkāpt no komforta zonas un pašapliecināties! Taču, jo tuvāk nāca gaidāmais pasākums, jo drudžaināk dancoja taureņi pa vēderu. It kā esmu pietiekami pašpārliecināta sieviete, bet šoreiz mani piemeklēja kaut kādas veģitatīv+distoniskas sajūtas! Trīs dienas pirms pasākuma sākās sirdsklauves, aizdusa, bezmiegs un citi "labumi". Kāpēc? Kāpēc "žurnāllapās izgozējusies blogere", "SIA īpašniece", "daudzu rokdarbnieču mūza" un visāda citāda  Karaļeva Zamorskaja pēkšņi sāk kust kā sniegs 2013. gada jūnijā?...

Atbilde vienkārša:  viena lieta ir runāt ar mērķauditoriju, pavisam cita ar tiem, kam esmu Laine Kas? bloga Kāda? autore.
Bet kā vienmēr - līdz ar "pirmajiem akordiem" stress pagaisa un jutos kā mājās! :D Stāstīju jauniešiem par saviem piedzīvojumiem pēc skolas beigšanas, stāstīju par dzīvi Zaubes mežiņā līdzās briežiem un rukšiem, izjautāju jauniešus par viņu mīļākajiem mācību priekšmetiem un salīdzināju savu skolas pieredzi ar viņējo. Stundas beigās liku jauniešiem uzrakstīt idejas Reciklēšanai. Un tā četras stundas pēc kārtas. :)
Un man nav ne jausmas, taču gribētos cerēt, ka man izdevās ieklauvēties ne vienā vien sirsniņā ja ne ar savu karjeras stāstu, tad vismaz ar spilgti rozā brunčiem! :)






Esmu izdzīvojusi šo pasākumu un nu esmu bezgala gandarīta! 
Vēlu arī jums pēc iespējas biežāk pamest t.s. komforta zonas siltos pēļus un mesties nezināmajā! Nekas tā neglauda pašapziņu kā vēl viena izdošanās! :)

You Might Also Like

5 comments

  1. Fantastiski!!! Lielisks ieraksts dienas sākumam. Mani ļoti ieintriģēja tās lietas, kam nav komentāra - zīmējums uz tāfeles un kleitas no prezervatīviem. (Skaidrs, ka tās kleitas ir kāda skolēna ideja reciklēšanai, bet interesanti - meitenes vai puiša ideja, un kāda tur ir korelācija ar personīgo dzīvi un pieredzi :D)

    AtbildētDzēst
  2. Prieks ka labi izdevās!!! :)
    Skolotājs Ratiņš gan izskatās tāds ne pārāk ieinteresēts :D :D :D

    AtbildētDzēst
  3. Malacis, labi, ka piedalījies! Es arī tā mēdzu darīt, sarežģīt sev dzīvi labprātīgi... kas dažreiz rezultējas ar migrēnu un paaugstinātu asinsspiedienu, bet- visi tie cilvēki, kas tādā veidā ir iepazīti, visas tās zināšanas, kas ir apgūtas un tie brīnumi, kas ir piedzīvoti, tie noteikti ir tā vērti! :)

    AtbildētDzēst
  4. Diāna - rakstītājs ir kāds 6klasnieks. Dievs stāv klāt - ceru, ka ar personīgo pieredzi te sakara nav! :)

    Aigu - Skolotāji visi bija uzdevuma augstumos, ko nevarētu teikt par atsevišķiem skolēniem. Bet bija jau dienas beigas un dikti karsta tā telpa.

    Aiju - jā. Šāda pieredze ir kolosāla. Pirmā pēcgarša bija padarītā darba sajūta, bet tagad jūtu ierosināmies veselu pārdomu vilni! :)

    AtbildētDzēst
  5. Kleitas no prezervatīviem reiz tai pašā Jaunpiebalgas vidusskolā rādīju es. ;) Bet tas bija sen atpakaļ. :D Un tas 6-klasnieks tur toreiz noteikti nebija...
    Skapītis kam Ratiņš blakus stāv jau sākts reciklēt!! :D :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!